«Ένα φανταστικό ταξίδι» για τους μικρούς φίλους της AEGEAN | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
10:31
26/4/2016

«Ένα φανταστικό ταξίδι» για τους μικρούς φίλους της AEGEAN

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος των νέων υπηρεσιών ΑEGEAN For Families, η AEGEAN τρέχει ένα νέο, μαγικό διαγωνισμό, ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς της επιβάτες! Οι πρώτοι νικητές ήδη ανακοινώθηκαν, τα πρώτα παιδικά «φανταστικά ταξίδια» ήδη γίνονται πράξη!

 

Οι μικροί φίλοι λοιπόν, μπορούν να λάβουν μέρος στον online διαγωνισμό, «Ένα φανταστικό ταξίδι» που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ταξιδέψουν σε όποια πόλη επιθυμούν, στην αρχή με τη φαντασία τους και στη συνέχεια κανονικά με όλη τους την οικογένεια! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες, είναι να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο.


 

Η διαδικασία είναι απλή:

Επισκεφθείτε το www.fantastikotaxidi.gr μαζί με τα παιδιά σας και εμπνευστείτε από τους ενδεικτικούς προορισμούς της AEGEAN. Στη συνέχεια, δώστε στους μικρούς δημιουργούς μολύβια και χαρτιά και αφήστε την φαντασία τους ελεύθερη. Ολοκληρώστε τη συμμετοχή σας ανεβάζοντας το έργο τους στο site του διαγωνισμού είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σας.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη κληρωθεί 10 οικογένειες που κέρδισαν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με προορισμό το «φανταστικό ταξίδι» που ονειρεύτηκαν και σχεδίασαν οι μικροί μας φίλοι. Επίσης, αναμένεται να κληρωθούν άλλες 5 οικογένειες στις 12 Μαΐου, ενώ σύντομα θα δούμε στις πτήσεις του εξωτερικού να κυκλοφορούν τα πρώτα lunch boxes με τις ζωγραφιές των μικρών δημιουργών που επιλέχθηκαν διακοσμώντας έτσι τα υλικά της νέας in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «Aegean Junior Pilots».


 

Επισκεφθείτε το www.fantastikotaxidi.gr και πάρτε μέρος στον πιο παιχνιδιάρικο διαγωνισμό που θα ταξιδέψει την φαντασία των παιδιών σας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ