4 λόγοι για να τρως με την οικογένεια | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
21:00
20/8/2016

4 λόγοι για να τρως με την οικογένεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είτε ζεις ακόμη με τους γονείς, είτε έχεις η ίδια δημιουργήσει την δικιά σου οικογένεια, το σίγουρο είναι πως τα οικογενειακά γεύματα, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις έχουν να σου δώσουν πολλά.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Όλοι μας λίγο έως πολύ, ακόμη κι αν δεν το παραδεχόμαστε, αναπολούμε τις εποχές που όλη η οικογένεια τρώγαμε μαζί. Είτε ζεις ακόμη με τους γονείς, είτε έχεις η ίδια δημιουργήσει την δικιά σου οικογένε

Όλοι μας λίγο έως πολύ, ακόμη κι αν δεν το παραδεχόμαστε, αναπολούμε τις εποχές που όλη η οικογένεια τρώγαμε μαζί. Είτε ζεις ακόμη με τους γονείς, είτε έχεις η ίδια δημιουργήσει την δικιά σου οικογένεια, το σίγουρο είναι πως τα οικογενειακά γεύματα, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις έχουν να σου δώσουν πολλά. Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες περί ωραρίων και προγραμμάτων και ανέλαβε να οργανώσεις ξανά μετά από καιρό ένα ανεπανάληπτο οικογενειακό τραπέζι! Θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητα και θα φέρει την οικογένεια ακόμη πιο κοντά. Διάβασε 4 λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να τρώτε οικογενειακά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ