Δύο νέες σειρές

04.11.2010
Eνα βήμα πιο μπροστά προχωράει ο διαδικτυακός κόμβος του ΑΝΤ1 κι έτσι δημιουργήθηκε το ΑΝΤ1 web TV plus. Μια καινοτομία που παρέχει στους χρήστες επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Αποκλειστικά λοιπόν στο web ΤV δύο μοντέρνες σειρές γεμάτες νεανικό παλμό θα προβάλλονται για τους χρήστες του Διαδικτύου: η ολοκαίνουργια παραγωγή «See Υou Around» και ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου «Flatmates», που πέρυσι κατέγραψε περισσότερα από 750.000 video views και φέτος «μετακομίζει» στο web ΤV του ΑΝΤ1.

Το «See You Around» είναι η καινούργια νεανική σειρά της Ντέλλας Φώσκολου που σκηνοθετεί ο Λίνος Χριστοδούλου. Ο Ορέστης, ο Μάριος, ο Μίλτος, η Εμ, η Κατερίνα και η Όλγα είναι χρόνια φίλοι. Ζουν όλοι στη Γλυφάδα, αλλά προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Ο Ορέστης και ο Μάριος έχουν τελειώσει το σχολείο, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στην τελευταία τάξη του λυκείου. Η Ίρμα είναι ξένη, όχι μόνο στην εθνικότητα αλλά και στη νοοτροπία. Θα μπει στις ζωές τους και θα τις επηρεάσει, όπως θα επηρεάσουν κι εκείνοι τη δική της. Εφτά νέα παιδιά με διαφορετικούς χαρακτήρες και στόχους, προσπαθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους και να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους. Πρωταγωνιστούν οι: Λεωνίδας Καλφαγιάννης,, Κατερίνα Μαούτσου, Όλγα Πολίτη, Αυγουστίνος Κούμουλος, Βασίλης Μαργέτης, Δανάη Αγγελάτου, Βενετία Κόντου, Χριστίνα Παππά, Έλενα Στάμου.

Στο «Flatmates» θα δούμε τρεις άγνωστους μεταξύ τους φοιτητές που καταλήγουν να συγκατοικήσουν σε ένα διαμέρισμα της Αθήνας: η δυναμική Έλενα (Ιωάννα Ντάλιου) από τις Σέρρες, ο cool Αλέξανδρος (Παναγιώτης Βασιλόπουλος) από τη Θεσσαλονίκη και η καταπιεσμένη από τους γονείς της Αθηνά (Έφη Κόντα) από την Κρήτη. Παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, θα έρθουν κοντά μέσα από τις δοκιμασίες της καθημερινότητας. Η ζωή τους κυλάει σε γρήγορους ρυθμούς και τα έχει όλα: πάρτι, έρωτες, επιτυχίες, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις και όλες τις νέες εφαρμογές της τεχνολογίας!