Η τηλεοπτική βόμβα της ημέρας-Ποιος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για επαναφορά της εκπομπής του;

06.08.2018
Η τηλεοπτική βόμβα της ημέρας-Ποιος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για επαναφορά της εκπομπής του;
Σκληρός θα είναι ο ανταγωνισμός και τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά ο ΑΝΤ1 δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσουν κι άλλοι τηλεθεατές από τη συχνότητα του.

Τα ραντεβού με τα στελέχη του σταθμού δίνουν και παίρνουν με σκοπό να στηθεί το πρόγραμμα της νέας σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 είναι χωρίς αμφιβολία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα παρουσιάσει το Nomads που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ως εκ τούτου το καλό παιδί της μικρής οθόνης θα πρέπει να αξιοποιηθεί κάπως διαφορετικά μιας και το συμβόλαιο του τρέχει.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2 - Ένας ακόμα αγαπημένος παίκτης αποκτά τη δική του εκπομπή!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Real, ο Γρηγόρης έχει παραδώσει έναν πιλότο για την επαναφορά της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος». Η εκπομπή που ξεκίνησε από την ΕΡΤ3 με τον ίδιο και που διένυσε πολλά χιλιόμετρα τόσο στον τηλεοπτικό αέρα όσο και στην Ελλάδα είναι κοντά στον να επιστρέψει. =Παρουσιαστή και κανάλι σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι σε συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό να δούμε τη νέα εκδοχή της εκπομπής Όμορφος κόσμος στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς