Σόφη Πασχάλη: Αυτή είναι η αλήθεια για το σεξ στο Survivor & τους Βαλαβάνη- Αγγελόπουλο

04.05.2017
Στην εκπομπή Celebrity Travel του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν καλεσμένες η Σόφη Πασχάλη κι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αλλά πριν την προβολή του νέου επεισοδίου χθες Τετάρτη 3 Μαΐου το βράδυ ξέσπασε σάλος με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε η πρώτη.

Σύμφωνα με αυτές η Πασχάλη είπε πως μεταξύ των Διασήμων υπήρξαν παίκτες που έκαναν σεξ στο δάσος. Ωστόσο, η αλήθεια βρίσκεται αλλού κι ιδού ποια είναι...

Η Πασχάλη ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή:

«Υπήρξε περίπτωση, που κάποιος μέσα από την ομάδα έκανε φλερτ σε κάποιον άλλον, χαθήκανε, πήγανε στο δάσος, έγινε κάτι παραπάνω ή είπατε από μέσα σας ίσως κάτι μπορεί να έγινε. Θα μπορούσε να κάνει κάποιος κάτι σε αυτό το δάσος;».

Τι απάντησε εκείνη; «Θα μπορούσε»

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

«Θα είχε την όρεξη, όμως;», συνέχισε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης

«Νομίζω πως δεν θα είχε την όρεξη. Εκτός αν ήταν μόνο στις αρχές», απάντησε η Πασχάλη και πρόσθεσε: «Φλερτ όμως στους “Διάσημους” δεν υπήρξε.»

«Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γιώργος Αγγελόπουλος τίποτα;» ρώτησε μετά ο Κοκλώνης κι η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε:

«Επειδή το κορίτσι (Ευρυδίκη Βαλαβάνη) ήταν από τις πολύ καλές μου φιλές που την εκτιμώ βαθιά, μπορώ να πω και την λέξη την αγαπώ -αν και είναι νωρίς- έχει σχέση, ας το πω εγώ, θα το πει και εκείνη όταν θα βγει από το Survivor, όποτε είναι μάταιο όλο αυτό που έχουν κάνει. Και εκεί καταλαβαίνεις κιόλας ότι πρόκειται για μια παραφιλολογία»