Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας από το La Biri Biri- Το μήνυμα στη Χριστίνα Λαμπίρη

30.01.2017
Από σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το La Biri Biri άλλαξε ώρα έναρξης και ξεκινάει πλέον στις 11.45, ενώ θα κρατάει συντροφιά στο κοινό μέχρι τις 15.30. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στην εκπομπή.

Από το πάνελ αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο λόγος μάλλον είναι το survivor αφού το όνομά του έχει ακουστεί μεταξύ των celebrities που θα λάβουν μέρος στον καινούργιο κύκλου του ριάλιτι που θα δούμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σε μήνυμά του στο προφίλ του στο Facebook ο Σπαλιάρας ευχαρίστησε το Epsilon και κυρίως τη Χριστίνα Λαμπίρη γράφοντας:

«Ξέρω αυτά που θα πω θα ακουστούν πολύ κλισέ αλλά τα νιώθω ως το τέρμα και δεν με νοιάζει …οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Χριστίνα ,το Χριστινάκι, την Χριστίνα μας …στο πιο καλόψυχο, καλόκαρδο, τίμιο, δίκαιο και ζεστό κορίτσι της Ελληνικής TV ..που παραδίδει μαθήματα ήθους καθημερινά. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έμαθα δίπλα σου.. Και μου λύθηκε η απορία επιτέλους που είχα στην αρχή της συνεργασίας μας γιατί όλοι οι άνθρωποι επώνυμοι και μη σε αγαπάνε τόσο και μου έλεγαν πάντα να σου δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλί. Γιατί είσαι πάνω από όλα καλός άνθρωπος και μετά καλός επαγγελματίας.

Ευχαριστώ όλη την παρέα του La Biri Biri, Δημήτρη Σαρρή, Κελοπάτρα Πατλάκη, Παναγιώτη Κουνιάκη, Έλενα Πολυκάρπου, Θάνο Βάγιο, Κατερίνα Χατζηιωάννου, Νεφέλη και όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη. Και τέλος ένα ευχαριστώ στο κανάλι το Ε tv που με φιλοξένησε αυτούς τους μήνες και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και σε ένα άλλο πόστο. Αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο E tv που κατανόησε τις ανάγκες μου και δεν μπήκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες μου όταν ήρθε η πρόταση από άλλο κανάλι με αποδέσμευσε ενώ είχα ποινική ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».