Αποκάλυψη Πρέκα: Κινδύνευε η ζωή του Λαζόπουλου!

11.02.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Τετάρτη (11/2) ο Κώστας Πρέκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ότι κινδύνευε η ζωή του ηθοποιού και ο ίδιος ήταν εκείνος που τον προειδοποίησε, ενώ αυτό στάθηκε αφορμή για να τα βρουν.

"Εγώ ήξερα εδώ και τρία χρόνια για τον κίνδυνο αυτό. Γνωρίζοντας την είδηση, έγκυρη είδηση, είπα σε μια τηλεοπτική εκπομπή να προσέχει γιατί κάποιοι του ετοιμάζουν πραγματάκια" αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: "Να θυμίσω την ιστορία του Παπανδρέου με τον Στρος Καν που είχε βγει στον αέρα μια βδομάδα πριν από το περίφημο διάγγελμα του και το ήξερε ο Λάκης. Εξαιτίας αυτού εδόθη εντολή να του συμβεί οτιδήποτε. Χαντάκι; Οτιδήποτε".

Έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε ποιός ήθελε να του κάνει κακό και ο Πρέκας απάντησε "Το παρακράτος". Για να εξηγήσει στη συνέχεια: "Δευτέρα πρωί λοιπόν είπα αυτό στην εκπομπή και Τρίτη βράδυ είπε ο Λάκης στην εκπομπή του "Ευχαριστώ τον Κώστα Πρέκα για την ειδοποίηση που είχα".

Από τότε η ο Λαζόπουλος τον σατίρισε «ελαφριά», αν και παραδέχτηκε ότι από τις σάτιρες που έχει δεχτεί, του Λάκη ήταν εκείνη που τον ενόχλησε περισσότερο σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Από τις σάτιρες που μου έχουν γίνει, του Λάκη με ενόχλησε περισσότερο, ήταν παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Ο Λάκης έχει το επάνω χέρι και μπορεί να λέει αυτά που λέει, αλλά πίσω από τις ενέργειες του καταστρέφεται κόσμος. Καταστρέφεται, διαλύεται, χάνει περιουσίες. Με ευθύνη του Λάκη έχουν καταστραφεί τρεις τέσσερις άνθρωποι μεταξύ αυτών και εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.