Λιανός: Η εξομολόγηση για τα προβλήματα στο γάμο του

06.02.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Παρασκευή (6/2) ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών και για τα προβλήματα στο γάμο του, κυρίως με τον ερχομό των τριών παιδιών τους σε σύντομο διάστημα.

«Είναι ζόρικα τα πράγματα. Είναι πολύ ζόρικα σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδα συνεννόησης και στο να προλάβεις να δεις τα παιδιά σου. Ακόμα και σε επίπεδο να θυμούνται τα ίδια ότι είσαι ο πατέρας τους. Αυτό το πετυχαίνουμε μέχρι στιγμής. Επιστρέφω το απόγευμα στο σπίτι, πέφτουν πάνω μου και με αναγνωρίζουν» δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε για το γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη: «Φυσικά και έχει αλλάξει η σχέση μας, βρισκόμαστε σε μια έκρηξη ορμονών. Ήρθαν πολλά παιδιά, σύντομα. Αυτό το πράγμα φθείρει. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο για το τρίτο. Προέκυψε, όμως, οπότε συνεχίζεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε πολλά πράγματα γι' αυτό, λόγω χρόνου. Μένουμε φθαρμένοι και προσπαθούμε να αναστηλώσουμε αυτό το πράγμα. Τα παιδιά είναι πάντα εκεί και πάντα θα σε ενώνουν με τον άλλον. Αυτά είναι ο συνδετικός δεσμός μας».

Αν η σύζυγός του έχει σκεφτεί να επιστρέψει στην Αμερική, που είναι και η πατρίδα της, ο Λιανός δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Αυτό συμβαίνει περίπου τρεις φορές τον χρόνο. Λείπει συχνά. Και την καταλαβαίνω. Στις γιορτές λείπει. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί. Άλλες φορές βλέπεις ότι φθείρει παραπάνω τα πράγματα. Τα παιδιά μού λείπουν πολύ. Είναι μακρινή απόσταση η Αμερική, αλλά είναι όλοι οι συγγενείς της εκεί. Θα πήγαινα κι εγώ εκεί, αν έκανα μια συμβατική δουλειά. Μια πιο απλή, πιο σταθερή δουλειά. Γι' αυτό λέμε ότι το συμβόλαιο είναι κάτι σημαντικό. Είναι δυο χρόνια ανάσας. Η δουλειά μας είναι εφήμερη και με ένα τσακ μπορεί να μην υπάρχει. Αν έκανα κάτι συμβατικό , ίσως να το τολμούσα πολύ πιο παλιά. Τώρα πια, δεν νομίζω».