Η Αναστασοπούλου «αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο του Star

07.12.2011
Επεισόδιο με ρεπόρτερ του Star είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η αγωνία της ηθοποιού και παίκτριας του Dancing on ice λίγη ώρα αργότερα ήτο μεγάλη. Γιατί βλέπεις, δεν «αρπάχτηκε» με... ο, τι και ο, τι αλλά με ρεπόρτερ

Επεισόδιο με ρεπόρτερ του Star είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η αγωνία της ηθοποιού και παίκτριας του Dancing on ice λίγη ώρα αργότερα ήτο μεγάλη. Γιατί βλέπεις, δεν «αρπάχτηκε» με... ο, τι και ο, τι αλλά με ρεπόρτερ του Star και ο φόβος τι θα... ακολουθήσει είναι μεγάλος. Εξάλλου, στο παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά, ακολουθεί και το σχετικό... κράξιμο. Μπρρρρ.

Έτσι, η Αναστασοπουλου μέσα από το Twitter εξέφρασε την αγανάκτηση της για το επεισόδιο, αλλά κυρίως την αγωνία της πώς θα το παρουσιάσουν από το συγκεκριμένο κανάλι. Και ξανά... μπρρρρρ! «Δεν ξέρω πως θα παρουσιάσουνε ό, τι έγινε σήμερα με έναν άνθρωπο που εργάζεται στο Star. Εγώ οφείλω να δηλώσω ότι έχω υπάρξει πάντα ευγενής, πάντα μιλάω στο συγκεκριμένο κανάλι, ποτέ δεν έχω υπάρξει αγνώμων ή αυθάδης. Σήμερα όμως, και αφού ευγενικά έχω ενημερώσει 4 μέρες τώρα ότι δεν θέλω να δηλώσω τίποτα στην κάμερα του Star γιατί γελοιοποιούν τις δηλώσεις και εμένα προσωπικά σε διάφορες εκπομπές, η συγκεκριμένη (σ.σ. δημοσιογράφος) με προσέβαλε επανειλημμένα. Ναι, λοιπόν, της την είπα. Δεν είμαι υποχρεωμένη να δέχομαι εξευτελισμό. Όπως χρησιμοποιεί τις δηλώσεις και την καλή μου θέληση ο καθένας όπως γουστάρει, έχω κι εγώ δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αυτά από μένα και όλα αυτά σε μια εποχή και μια μέρα που πρέπει να ασχολούμαστε με την ουσία των πραγμάτων και προβλήματα επιβίωσης. Ντρέπομαι!»

Κοίτα τώρα, που στα καλά καθούμενα, έχουμε αγωνία για την έκβαση της ιστορίας. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα το παρουσιάσουν!