Ο Σον Πεν ξαναμετάνιωσε για το διαζύγιο!

22.05.2009
Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μετάνιωσε για την αίτηση διαζυγίου και αποφάσισε να δώσει στον γάμο του μια τρίτη ευκαιρία.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μετάνιωσε για την αίτηση διαζυγίου και αποφάσισε να δώσει στον γάμο του μια τρίτη ευκαιρία.

Ο Σον Πέν (Sean Penn) υπέβαλε αίτηση για τη διακοπή της διαδικασίας του διαζυγίου την περασμένη Τρίτη, κάτι που είχε κάνει και πέρυσι τον Απρίλιο, όταν απέσυρε την αίτηση διαζυγίου που είχε υποβάλει τον Δεκέμβριο του 2007, η οποία είχε ακυρωθεί και κατατεθεί ξανά σε διάστημα δύο εβδομάδων τον ίδιο μήνα. Ο ίδιος και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός 43χρονη Ρόμπιν Ράϊτ (Robin Wright) είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια.

"Ήταν ένα αλαζονικό λάθος", παραδέχτηκε ο 48χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα "New York Daily News". Ενώ ένας φίλος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι "μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε": "Αγαπιούνται τρελά, αλλά μαλώνουν με το ίδιο πάθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά είναι και πάλι χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Όλοι εύκολα καταλαβαίνουν που θα οδηγηθούν σύντομα...".

Το διάστημα που ο Σον Πεν βρισκόταν σε διάσταση, οι φήμες τον ήθελαν να διατηρεί δεσμό με την τραγουδίστρια και συνθέτρια Jewel (Τζούελ). Ο Πεν είχε μάλιστα σκηνοθετήσει και το βίντεο κλιπ του επιτυχημένου τραγουδιού της, "You Were Meant for me" (Ήσουν γεννημένος για μένα). Ενώ στη λίστα των κατακτήσεων του καταχωρήθηκε και η ηθοποιός, Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman).

Ωστόσο, η ίδια την προηγούμενη εβδομάδα διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα: " Ο Πεν είναι φίλος και συνάδερφος μου. Δεν έχουμε ερωτική σχέση. Συνήθως δεν απαντώ σε φήμες για την προσωπική μου ζωή, αλλά όλα αυτά που γράφονται ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Έτσι δεν άντεξα να μην τις διαψεύσω!"

Η προσωπική ζωή του ηθοποιού είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν παντρεύτηκε την Μαντόνα, το 1985. Η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους δεν έχει προηγούμενο. Μάλιστα κάποια φορά καταδικάστηκε γιατί έδειρε και κρέμασε από το μπαλκόνι του 9ου ορόφου έναν παπαράτσι που κρυβόταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Με την "βασίλισσα της ποπ" χώρισαν το 1989 και αργότερα γνωρίστηκε με την Ράιτ με την οποία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Ντίλαν Φράνσις, το 1991. Το δεύτερο παιδί, ο Χόπερ-Τζακ, ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 1993, ενώ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1996.

Ο δικηγόρος του Πεν δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να σχολιάσει την είδηση της επανασύνδεσης του ζευγαριού. Η ίδια η Ρόμπιν Ράιτ βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Κανών ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Όταν εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο φιλανθρωπικό πάρτι κατά του AIDS, που οργάνωσε η Amgfar Cinema, έλαμπε από χαρά που κατάφερε να σώσει τον γάμο της!