Η άγνωστη ιστορία για την κόντρα της Kate και της Pippa Middleton με την πριγκίπισσα Beatrice

09.05.2020
Η άγνωστη ιστορία για την κόντρα της Kate και της Pippa Middleton με την πριγκίπισσα Beatrice
Η πριγκίπισσα Beatrice αναγκάστηκε να αναβάλλει το γάμο της με τον Edoardo Mapelli Mozzi, που ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαίου, οπότε δεν υπάρχει πλέον η αγωνία για το αν θα παραβρεθούν η Meghan και ο Harry. Ωστόσο ένα πρόσφατο ρεπορτάζ της Express επανέφερε στη δημοσιότητα τα προβλήματα που υπήρξαν στις σχέσεις της Beatrice με τις αδελφές Kate και Pippa Middleton όταν η πρώτη έκανε τα πρώτα βήματα της στη βασιλική οικογένεια.

Ένα ρεπορτάζ της Daily Mail του 2016 είχε αποκαλύψει ότι η Kate Middleton δυσκολεύτηκε να τα πάει καλά με την ξαδέλφη του πρίγκιπα William, πριγκίπισσα Beatrice, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος Catherine Ostler, η σχέση της μετέπειτα δούκισσας του Κέιμπριτζ και της Beatrice ήταν ασταθής την περίοδο πριν από ένα φιλανθρωπικό roller ντίσκο πάρτι της Kate το 2008, με κάποιους να λένε ότι «υπήρχαν μέχρι και δάκρυα».

«Λέγεται ότι, κατά κάποιον τρόπο, η Beatrice δεν προσκλήθηκε αρχικά στο πάρτι», εξήγησε η Ostler και συνέχισε: «Τότε, όταν τελικά πήρε μια πρόσκληση - αλλά όχι από την Kate - η πριγκίπισσα δεν ενημερώθηκε για το dress code της δεκαετίας του '80 και έφτασε στο πάρτι με ένα συνηθισμένο φόρεμα, ενώ όλοι οι άλλοι ήταν ντυμένοι με ρούχα της εποχής. Η Beatrice, φαίνεται ότι κατηγόρησε την Kate για την παρεξήγηση και κάποιοι λένε ότι υπήρξαν και δάκρυα».

Εκατοντάδες κόσμου έλαβαν τότε μέρος στη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Vauxhall, στο Νότιο Λονδίνο.

Το ρεπορτάζ επανήλθε πάλι στη δημοσιότητα μετά από αναφορές ότι η αδερφή της Kate, Pippa Middleton ενεπλάκη κάποτε στη διαμάχη της Δούκισσας με την πριγκίπισσα Beatrice και την πριγκίπισσα Eugenie.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, οι πριγκίπισσες σνόμπαραν δημόσια την Pippa το 2008.

Όλα συνέβησαν όταν η Kate και η αδερφή της παρευρέθηκαν σε μια επίδειξη μόδας της Issa, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης η Beatrice και η αδερφή της, πριγκίπισσα Eugenie.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση, η Ostler στο άρθρο της για τη Daily Mail, αποκάλυψε: «Οι διοργανωτές ζήτησαν από τις ήδη καθισμένες στην πρώτη σειρά Beatrice και Eugenie να μεταφερθούν λίγες θέσεις για να βρεθεί χώρος για την Pippa Middleton».

«Λέγεται ότι αρνήθηκαν», αναφέρει το άρθρο.

«Ανάλογα το πώς το βλέπει κανείς, αυτή ήταν μια περίπτωση που είτε οι πριγκίπισσες ήταν εχθρικές είτε η Pippa ήταν πιεστική χωρίς λόγο επειδή δεν ήθελε να ρεζιλευτεί και να καθίσει στη δεύτερη σειρά».

Μια κοπέλα της υψηλής κοινωνίας αποκάλυψε στο ρεπορτάζ: «Αξιολύπητο, ίσως, αλλά όπως και να το δεις, οι άνθρωποι θυμούνται αυτά τα πράγματα».

Η Pippa και η Beatrice ποτέ δεν σχολίασαν το περιστατικό.

Ωστόσο όταν η Beatrice έκανε πέρυσι το πάρτι για τους αρραβώνες της με τον Edoardo Mapelli Mozzi, η Pippa ήταν παρούσα, μαζί με τον σύζυγό της James.

Όμως η Kate δεν ήταν παρούσα στο πάρτι το οποίο έγινε στο Chiltern Firehouse του Λονδίνου τον Δεκέμβριο του 2019.