Αθηνά Οικονομάκου: Πάλι έφαγε κράξιμο. Τα σχόλια που έσβησε και αυτό του Bruno που κράτησε

Αθηνά Οικονομάκου: Πάλι έφαγε κράξιμο. Τα σχόλια που έσβησε και αυτό του Bruno που κράτησε
Τις διακοπές τους στην Τζια απολαμβάνει το ζευγάρι

Στην Κέα, σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο με super lux περιβάλλον απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες τις κοινές τους διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella. Και μπορεί να μην έχουν ανεβάσει καμία κοινή φωτό αυτή τη φορά (οι πρώτες και μόνες κοινές τους φωτογραφίες ήταν στο Μιλάνο πριν 10 μέρες) αλλά τουλάχιστον η Αθηνά πόσταρε ένα story με εκείνον στην άκρη της πισίνας με το απέραντο γαλάζιο πίσω του, γράφοντας Infinity.

ATHINA_OIKONOMAKOY_SXOLIA_SVISSIMO_5_f8cb6.jpg

Παράλληλα έχει ποστάρει και μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο της ίδιας σε διάφορα σημεία του Resort να χαμογελάει, να απολαμβάνει το spa, την ηλιοθεραπεία της και το φαγητό. Και σε αυτή την ανάρτηση φυσικά και δέχτηκε άφθονο κράξιμο κυρίως για το που βρίσκονται τα παιδιά της, αν είναι παρατημένα σε νταντάδες για να ζει τη...ζωάρα της και άλλα τέτοια παρεμβατικά για το πως ζει τη δική της ζωή.

Φυσικά και η Αθηνά δεν τα άφησε. Άφησε αυτά που την υπερασπίζονται σε όσους την κράζουν και ένα σχόλιο του Bruno σε αυτό που έγραψε η ΄ίδια στο caption της ανάρτησης: Διακοπές για την ψυχή.

CERELLA_OIKONOMAKOU_TO_EFXARISTW_1_3c6e5.jpg

Για την ιστορία και για όποιον ενδιαφέρεται να πούμε πως τα παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου, ο Μάξιμος και η Σιέννα κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον πατέρα τους Φίλιππο Μιχόπουλο αυτό το διάστημα και σίγουρα δεν είναι παρατημένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 15:26