Rosie Huntington-Whiteley: Η γλυκιά selfie ενώ θηλάζει την 3 μηνών κόρη της

25.05.2022
Rosie Huntington-Whiteley: Η γλυκιά selfie ενώ θηλάζει την 3 μηνών κόρη της
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η βρετανίδα καλλονή μοιράζεται συχνά -αλλά διακριτικά- εικόνες από την προσωπική της ζωή.

Η Rosie Huntington-Whiteley δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία να θηλάζει την 3 μηνών κόρη της Isabella. Το μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών τράβηξε την υπέροχη selfie ενώ διέμενε στο Hôtel du Cap-Eden-Roc, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Αντίμπ της Γαλλίας.

Άλλες φωτογραφίες περιελάμβαναν εκπληκτική θέα από τις διακοπές και τον Jason Statham, σύντροφο της Huntington-Whiteley, να κρατά την κόρη τους σε ένα πορτ-μπεμπέ καθώς περπατούσε προς ένα αεροπλάνο. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, τον 4χρονο Jack Oscar Statham.

Η Huntington-Whiteley μοιράστηκε τα νέα της άφιξης της κόρης της στις 2 Φεβρουαρίου, μαζί με τη λεζάντα: «Isabella James Statham 2.2.22» Από τότε, έχει δημοσιεύσει μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες του νεογέννητου της, συμπεριλαμβανομένης μιας ονειρικής σειράς στιγμιότυπων που έδειχναν την Isabella να αναπαύεται σε μια άνετη κίτρινη κουβέρτα. Ενώ η Huntington-Whiteley είναι φειδωλή όσον αφορά στις δημόσιες φωτογραφίες των παιδιών της, είναι πολύ καλή στο να μεταδίδει μια ειλικρινή εικόνα για την εμπειρία της με τη μητρότητα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, μίλησε στον Porter για την προσαρμογή που πέρασε αφού έγινε νέα μαμά.

«Για μια περίοδο αφότου απέκτησα τον πρώτο μου γιο, υπήρξε μια πραγματική αλλαγή στην ταυτότητα μου και ένα είδος πένθους για την απώλεια της παλιάς μου ζωής, και για το ποια ήμουν… Θυμάμαι απλώς ότι ένιωσα σαν να έφυγε το χαλί από κάτω μου », εξήγησε. «Αν είσαι κάποια που, όπως εγώ, προσδίδει μεγάλη σημασία στη σωματικότητά μου και στον τρόπο με τον οποίο νιώθω και φαίνομαι, μου πήρε πραγματικά πολύ χρόνο να συνέλθω. Αλλά νομίζω ότι μόλις μπήκα στον ρόλο, τον αγκάλιασα, όλα χαλάρωσαν λίγο. Άρχισα να νιώθω αυτή τη νέα αίσθηση ζωής».