Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μαζί στην αποφοίτηση του μικρού τους γιου

10.07.2020
Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μαζί στην αποφοίτηση του μικρού τους γιου
Τελείωσε το σχολείο και ο Άρης. Και, φυσικά, είχε στο πλευρό του και τους δυο γονείς του.

H Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια (και μάλιστα όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες) όμως με τον καιρό κατάφεραν και όχι μόνο γεφύρωσαν τις όποιες διαφορές τους, αλλά έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια γεμάτη αγάπη.

Λατρεύουν τους γιους τους και είναι αμφότεροι παρόντες σε κάθε σημαντική στιγμή τους, όπως για παράδειγμα στην αποφοίτηση του μικρότερου η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (9/7/2020)

Ο Άρης τελείωσε το σχολείο και οι γονείς του καμάρωσαν και διαδυκτιακά.

Με αναρτήσεις στο Instagram ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ευχήθηκαν στον Άρη τους "συγχαρητήρια" και "Καλή πρόοδο".

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία, προφανώς από το πάρτι που ακολούθησε την τελετή αποφοίτησης. Μια γλυκύτατη φωτογραφία μητέρας και γιου η οποία συνοδεύτηκα από μία λεζάντα που έλεγε πολλά περισσότερα από όσα διαβάσαμε.

"Όταν ξέρεις ότι καλά τα έχεις κάνει μέχρι τώρα . ❤️ ", γράφει η περήφανη μαμά και ιδού:

Για την ιστορία, εκτός από τον Νικήτα και τον Άρη, τους γιους του από τον γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει έναν ακόμη γιο, από τον γάμο του με τη Σήλια Δραγούνη, τον Τζόι.