Jessica Simpson: Ο γυμναστής της εξηγεί πώς έχασε... 45 ολόκληρα κιλά σε έξι μήνες

29.05.2020
Jessica Simpson: Ο γυμναστής της εξηγεί πώς έχασε... 45 ολόκληρα κιλά σε έξι μήνες
Πρόκειται για μεταμόρφωση κανονική. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια/ηθοποιός/επιχειρηματιάς τα καταφέρνει! Απλά είναι η πιο πρόσφατη.

Στην τρίτη της εγκυμοσύνη, η Jessica Simpson πήρε 45 κιλά και η ζυγαριά έδειξε το... 108. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς το 1,58 του ύψους της, μπορεί να δει το όλο θέμα πιο συνολικά.

Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες είχε πάρει πολλά κιλά η Simpson, όμως η αλήθεια είναι πως στα 39 της χρόνια, ίσως της φαινόταν πιο δύσκολο να χάσει τα επιπλέον, αφού γέννησε με το καλό το τρίτο της παιδάκι, ένα κοριτσάκι που ονόμασε Birdie Mae.

Η Birdie γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019 και μόλις οι γιατροί της έδωσαν το πράσινο φως, ξεκίνησε η προσπάθεια "επαναφοράς".

Μαζί με τον προσωπικό προπονητή της, Harley Pasternak έβαλαν ένα πρόγραμμα με στόχο την υγεία της πάνω από όλα, όπως εξηγεί ο ίδιος ο γυμναστής μιλώντας στο E! News.

"Έπρεπε να το δούμε πιο σφαιρικά και όχι μόνο γύρω από την απώλεια του βάρους της εγκυμοσύνης. Το ζήτημα ήταν να κάνουμε κάτι με διάρκεια. Και δεν είμαστε φαν της υπερβολικής δίαιτας και της extreme άθλησης", εξήγησε το Pasternak, ο οποίος, μεταξύ άλλων εξήγησε τα έξι βασικά σημεία του προγράμματός τους, διατροφικά και όχι μόνο.

Η Jessica έπρεπε καθημερινά να κάνει τουλάχιστον 12.000 βήματα, να κοιμάται τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ και να... αποσυνδέεται από κάθε είδους τεχνολογία για τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα.
Δύο ακόμη βασικές αρχές που έπρεπε να τηρούνται είχαν να κάνουν με τη διατροφή της. Κάθε μέρα το μενού περιείχε τρία γεύματα και δύο σνακ και όλα είχαν όλα ως βάση την πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες. Τέλος, μέρα παρά μέρα, το πρόγραμμα είχε και ένα μικρό workout αντοχής.

Ο Pasternak τόνισε πως τα 45 κιλά δεν ήταν ο στόχος όταν ξεκινούσαν αυτό το "ταξίδι", καθώς δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος. Ο οργανισμός της Simpson αντέδρασε έτσι και ιδού, ενώ για την ιστορία, η Jessica συνεχίζει ανελλιπώς τα 12.000 βήματα ημερησίως. Ξυπνά νωρίτερα από τα παιδιά της και αφιερώνει την ώρα αυτή στον εαυτό της, στην σωματική και ψυχική της υγεία. Εύγε!