Αυτοί είναι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί του 2018

27.10.2018
Αυτοί είναι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί του 2018
Το περιοδικό Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τα πιο δυνατά πρόσωπα της μικρής οθόνης

Απ'ότι φαίνεται, οι stars της μικρής οθόνης έχουν μεγάλους μισθούς. Τρανό παράδειγμα αυτού αποτελεί η Sofia Vergara, που αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός του 2018, με εισόδημα που ανέρχεται στα 42.5 εκατομμύρια δολάρια.

Δες ακόμα: Lady Gaga: Μιλά δημόσια για τον βιασμό της στα 19 και συγκινεί

Για ακόμη μια χρονιά, το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς, και από αυτήν δε λείπουν πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory. Μπορεί το show να διανύει την τελευταία του σεζόν, αλλά οι πρωταγωνιστές του εξακολουθούν να βγάζουν εκατομμύρια αφού αρκετοί από αυτούς συγκαταλέγονται στη λίστα. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Jim Parsons με συνολικά 26.5 εκατομμύρια , και ο Johnny Galecki με 23.5 εκατομμύρια και η Kaley Cuoco με 24.5 εκατομμύρια δολάρια.

Δες και αυτό: Η Karlie Kloss παντρεύτηκε: Ποιος είναι ο κούκλος, εκατομμυριούχος σύζυγός της;

Στη λίστα βρίσκεται επίσης και ο Mark Harmon, πρωταγωνιστής της σειράς NCIS, με αμοιβή 19 εκατομμυρίων δολαρίων, η Kerry Washington του Sandal με 11 εκατομμύρια και η Clare Danes του Homeland με 9 εκατομμύρια.

Για πρώτη φορά εκτός της λίστας βρέθηκε ο Kevin Spacey, καθώς μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, απολύθηκε από τη σειρά House of Cards και δεν έκανε μετά καμία νέα δουλειά.

Δες και αυτό: Θα μας τρελάνει η Kate Hudson: Έτσι είναι το κορμί της, 19 μέρες μετά τη γέννα!