Έλενα Χριστοπούλου: Η εντυπωσιακή κυρία της ελληνικής μόδας με αέρα χολιγουντιανής Star! [Φωτογραφίες]

22.10.2018
Έλενα Χριστοπούλου: Η εντυπωσιακή κυρία της ελληνικής μόδας με αέρα χολιγουντιανής Star! [Φωτογραφίες]
Μπορεί να συστήνεται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM όμως η Έλενα Χριστοπούλου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Η μέντορας των κοριτσιών του ριάλιτι μόδας του Star είναι μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας. Έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες Ελληνίδες καλλονές όπως τη Δούκισσα Νομικού, τη Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με έντονη προσωπικότητα, ξεχωριστό ιδιαίτερο στυλ και χολιγουντιανό αέρα. Λατρεύει τα vintage κομμάτια και πιστεύει ακράδαντα πως η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και τα λάθη.

Δείτε ακόμη: Bake Off Greece: Μέθυσαν από το πολύ αλκοόλ στην τούρτα και τον έδιωξαν! [Video]

Η ίδια έχει δηλώσει:

Πιστεύω ότι η ζωή χωρίς χιούμορ και αυτοσαρκασμό δεν πάει μπροστά. Δεν μπορώ τους δειλούς κι εκείνους που έχουν θράσος χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις θάρρος, δεν πας πουθενά.

Είναι ερωτευμένη;

Αναρωτιέστε όχι άδικα βεβαίως για την προσωπική ζωή μιας τόσο όμορφης γυναίκας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso η Έλενα Χριστοπούλου ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού επιχειρηματία μετά το τέλος του επί 6 χρόνια γάμου της με τον hairstylist των διάσημων, Πάνο Καλλίτση.

Εμείς βρήκαμε το Instagram της και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε...

ΓΜ