Θεοφανία Παπαθωμά & Γρηγόρης Πετράκος: Ξανά γονείς

17.05.2017
Τρίτη φορά μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η συμπαθέστατη ηθοποιός, η οποία έχει ήδη από ένα παιδί με τον πρώην σύντροφό της, Πασχάλη Τσαρούχα και τον νυν σύντροφό της. Στη φωτογραφία επάνω, οι τρεις τους ποζάρουν χαρούμενοι καθώς οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άψογες.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έφερε στον κόσμο την κόρη της, Αγάπη, καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Πετράκο πριν από δυο χρόνια. Πριν από λίγες μέρες έμαθαν ότι θα της χαρίσουν ένα αδελφάκι.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η μέλουσα μανούλα στο Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real News: «Με βρίσκεις στη Μήλο, όπου ήρθα για ένα τριήμερο να ξεκουραστώ μαζί με την κόρη μου. Πράγματι περιμένουμε και πάλι τον πελαργό. Είμαι 4 μηνών έγκυος και η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή».

Το δεύτερο μωρό του ευτυχισμένου ζευγαριού που αναμένεται τον Οκτώβρη φαίνεται πως ήρθε αναπάντεχα, αφού αυτή την περίοδο η Θεοφανία ετοίμαζε δυναμικό comeback στο θέατρο. «Αναγκάστηκα να ακυρώσω τις δουλειές που είχα προγραμματίσει για το καλοκαίρι, αλλά θα επιστρέψω σύντομα, γιατί μου έχει λείψει ο χώρο» παραδέχεται και συμπληρώνει: «Δεν γνωρίζουμε το φύλο του παιδιού, αλλά είμαστε ευτυχείς που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας!».