Αυτό είναι το νέο καθημερινό ριάλιτι, που θα πάρει την θέση του Survivor

15.05.2017
Με δεδομένο ότι το «Survivor 2» θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο του 2018, το κανάλι του Φαλήρου αναζητά εναγωνίως το διάδοχο τηλεοπτικό πρόγραμμα με την ελπίδα να διατηρήσει το ισχυρό μομέντουμ στην Prime Time και αφότου θα έχει τελειώσει το «Survivor».

Τη λύση στο δύσκολο εγχείρημα αναλαμβάνει και πάλι ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί, που καλείται να αποδείξει να αποδείξει ότι έχει και άλλα όπλα στη φαρέτρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η νέα πρόταση που φέρνει ο Τούρκος καναλάρχης είναι ένα καθημερινό ριάλιτι μόδας όπου 13 διαγωνιζόμενες επί συνολικά 13 εβδομάδες «μάχονται» στον στίβο της μόδας και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα κερδίσει όποια έχει το καλύτερο στιλ. Πρόκειται για το «My style rocks», στο οποίο οι παίκτριες υποβάλλονται σε δοκιμασίες στιλιστικού περιεχομένου.Στο ριάλιτι μόδας θα υπάρχει και κριτική επιτροή από σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και άλλα διάσημα πρόσωπα με υψηλή αισθητική, που βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες, δίνουν ασυλία στις τρεις πιο καλοντυμένες και στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει ποια παίκτρια αποχωρεί κάθε εβδομάδα.

Το νέο αυτό παιχνίδι θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο, ενώ για το πρώτο μισό της σεζόν προορίζονται επίσης το «The Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Πηγή: Youweekly.gr