Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πρώην Star Hellas παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη [photos]

07.05.2017
Ήρθε η μεγάλη στιγμή: Η καλλονή πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ημερομηνία του γάμου παρέμενε μυστήριο μέχρι που η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την "αποκάλυψη" μέσα από το instagram της.

Μετά από 3 χρόνια σχέσης, η Ισμήνη Νταφοπούλου αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα αφού βρήκε στο πρόσωπο του Διαμαντή τον άντρα της ζωής της και μετά την γνωριμία τους άφησε την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Ο Διαμαντής Αγγελάκης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας.

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη το μοντέλο.