Νόνη Δούνια: «Δε μετανιώνω για τα γυμνά- Έδιναν μέχρι και 5 εκατ. δραχμές»

01.03.2017
Στο παρελθόν οι φωτογραφήσεις της άφησαν εποχή και δε μας προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι οι γυμνές ήταν αυτές που πλήρωναν καλύτερα από όλες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, η Νόνη Δούνια γύρισε πίσω στον χρόνο κι αποκάλυψε τις υψηλές αμοιβές που άγγιζαν μέχρι και τα 5 εκατομμυρια δραχμές, ενώ ξακαθαρίζει πως δε μετανιώνει για τίποτα.

«Η καλοπληρωμένη φωτογράφιση ήταν από 1.000.000 έως 5.000.000 δραχμές. Δεν ήταν όμως όλες έτσι. Μόνο αυτές που ήταν προκλητικές θα μπορούσαν να δώσουν αυτά τα χρήματα».

Ξεκαθαρίζει πως:

«Δε συνηθίζω να μετανιώνω. Στηρίζω τις επιλογές που έχω κάνει και στο παρελθόν και γενικότερα θέλω να στηρίζω τις επιλογές μου.

Βέβαια, η διαφορά ήταν πως:

«Απλά, τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ήξερες ότι η φωτογραφία σου θα μπορεί να είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο για πάντα».

Τέλος, τονίζει πως:

«Φυσικά, έχω μιλήσει στα παιδιά μου. Τους έχω πει ότι αυτό ήταν μέρος της δουλειάς μου, Ήταν κάτι που έχω κάνει εγώ και δεν έχει καμία σχέση με εσένα και δεν είναι κάτι για το οποίο κανείς πρέπει να ντρέπεται.»