Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποιος έφταιγε για το ατύχημα της ανιψιάς & η κατάσταση της υγείας της

08.02.2017
Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια της 8χρονης ανιψιάς της δημοφιλούς τραγουδίστριας η οποία βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το ατύχημα που είχε ενώ οδηγούσε ένα ανοιχτό, τύπου τζιπ αυτοκίνητο. Ποιος έφταιγε όμως εξαρχής;

Το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η μικρούλα Μάντι -κόρη της αδερφής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και επίσης τραγουδίστρια Τζέιμι Λιν Σπίαρς- εξέδωσε ανακοινωθέν μέσω εκπροσώπου της οικογένειας Σπίαρς για την κατάσταση της υγείας της:

«Η μικρή Μάντι έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα, τη μητέρα και τον πατριό της ανέκτησε τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Ξέρει που βρίσκεται και αναγνωρίζει τα μέλη της οικογένειάς της που ήταν συνέχεια σε βάρδιες δίπλα της καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της. Οι γιατροί μπόρεσαν να απομακρύνουν τη συσκευή οξυγόνου σήμερα και η Μάντι συνήλθε και μιλάει. Συνεχίζει βέβαια να λαμβάνει οξυγόνο και παρακολουθείται συνεχώς ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλες νευρολογικές επιπτώσεις».

Δυστυχώς οι γονείς της φαίνεται να έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το ατύχημα αφού στο συγκεκριμένο τύπου οχήματος (ATV) δεν επιτρέπεται να τα οδηγούν παιδιά ηλικίας μικρότερης των 10 ετών. Η 8χρονη Μάντι οδηγούσε το όχημα χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου, το οποίο της το έκαναν δώρο όταν έκλεισε τα 7 της χρόνια. Κάποια στιγμή πήρε μια απότομη στροφή προκειμένου να αποφύγει μία τάφρο αποστράγγισης υδατών με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να πέσει στη λίμνη.

Δείτε φωτογραφία με τη Μάντι στο όχημα.

Thanksgiving ride...

A photo posted by Jamie (@jamiewatson985) on

«Το παιδί και το ATV βυθίστηκαν αμέσως στο νερό μπροστά στα μάτια των γονιών της. Μέσα σε δευτερόλεπτα η μητέρα του παιδιού, ο πατριός και τα άλλα μέλη της οικογένειας έφτασαν στη λίμνη βούτηξαν και προσπάθησαν να το απελευθερώσουν» αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. «Το παιδί ήταν παγιδευμένο από τη ζώνη ασφαλείας και το προστατευτικό δίχτυ του οχήματος. Μέσα σε δύο λεπτά είχε καταφτάσει το Πρώτων βοηθειών (Acadian Ambulance Services) όπου απελευθέρωσε και έβγαλε το παιδί από το κρύο νερό».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων ζητώντας από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για την ανιψιά της.

‪Need all the wishes and prayers for my niece 💜‬

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Αυτή είναι η ανάρτηση του πατριού της μικρής Τζέιμι Ουάτσον στα κοινωνικά δίκτυα που επιβεβαιώνει τη βελτίωση της υγείας της. Η φωτογραφία γράφει: «Να πιστεύεις στα θαύματα» και ο ίδιος ενημερώνει ότι: «Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Η Μάντι είναι όλο και καλύτερα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους».

Thank you to everyone for the prayers. Maddie is doing better and better. Thank y'all so much.

A photo posted by Jamie (@jamiewatson985) on