Παπαμιχαήλ: "Θα τους τσακίσω, γράφουν ότι έχασα τα λογικά μου"

10.02.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Τρίτη (9/2) ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο facebook.

Μάλιστα, είχε ενημερώσει ότι πρόκειται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις, που πολλοί θα χάσουν τα "λογικά" τους. Αφορμή για το ξέσπασμα του στάθηκε το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που αναφερόταν στον εγκλεισμό γιου διάσημου ζευγαριού σε ψυχιατρική κλινική. Ένα δημοσίευμα, που από την αρχή μέχρι το τέλος "φωτογράφιζε" το γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Έτσι, μέσα από το Πρωινό ο Παπαμιχαήλ περιέγραψε όλο το στόρι, ενω απείλησε ότι θα τσακίσει όσους εμπλέκονται, και θα κινηθεί νομικά εναντίον του εντύπου και του συντάκτη. Επίσης, ο Παπαμιχαήλ είναι έξαλλος και με τα δημοσιεύματα στο διδίκτυο, που αναφέρονται σε νέα "σχέση" του που είναι ίδια με τη μητέρα του, Αλίκη.

«Με το 80-90% του τύπου διατηρώ άριστη σχέση. Υπάρχει όμως και η σαπίλα που μου επιτίθεται. Ξέρω πολύ καλά αυτές τις φυλλάδες και έχω αποφασίσει ότι enough is enough. Είναι ένα δημοσίευμα που με διαπομπεύει σε όλη τη χώρα. Από τώρα και στο εξής θα πέφτουν αγωγές" δηλώνει αρχικά.

Και προσθέτει: "Έχω ανεβάσει μια φωτογραφία μιας φίλης μου ηθοποιού χωρίς να έχω γράψει κάτι. Και έχουν γράψει ότι είναι κοπέλα μου, η νέα Αλίκη. Εγώ δεν γράφω κάτι. Θέλω να τους πω να ηρεμήσουν, δεν υπάρχει λόγος. Έχω μια ομάδα που θα γνώριζαν αν είχα το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Έρχεται το δημοσίευμα που λέει ότι φλερτάρω με το θάνατο, μπήκα σε κλινική, προφανώς από ναρκωτικά και χίλιες άλλες μπούρδες. Ξέρω ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι καραγκιόζηδες. Έγραφαν ότι έχω χάσει τα λογικά μου, ότι είμαι τρελός. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα τους τσακίσω. Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα, αλλά με τους ανθρώπους που είναι από πίσω μου. Δεν θα αφήσω κάποιον να μου καταστρέψει το image. Συνεχίζει το δημοσίευμα στο δεύτερό του σκέλος, αναφέρεται στο περιστατικό του 2008, για το οποίο δεν λένε ότι αθωώθηκα παμψηφεί. Τότε με είχαν σταυρώσει όλοι. Ούτε τετραπλή δολοφονία να είχα κάνει. Η εφημερίδα υπονόησε ότι είμαι υπόδικος και ότι κάνω σκληρά ναρκωτικά. Το κείμενο αφήνει αιχμές ότι πεθαίνω. Αυτός που το έγραψε μου το έπαιζε και φίλος και έγραψε αυτές τις μαλακίες».