"Βόμβα" στη showbiz: Καραφώτης -Πανταζή το νέο ζεύγος

10.02.2015
Ένα νέο, που ως φαίνεται δεν είναι και τόσο νέος, έρωτα έχουμε στην πόλη τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο Κώστας Καραφώτης και η Κλέλια Πανταζή φαίνεται ότι είναι μαζί, ζώντας τον απόλυτο έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι δυο τους είναι μαζί περίπου τρεις μήνες, αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καραφώτης και Πανταζή ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών, με τον τραγουδιστή να εντυπωσιάζεται από από την πρώτη στιγμή. Αλλά κι εκείνη σου λέει, εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά και το χιούμορ του Καραφώτη. Μάλιστα, ο Καραφώτης, όπως διαβάζουμε, της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πρόσφατα, όταν η Κλέλια έκανε τη διακόσμηση στο σπίτι του, εκείνος ξετρελάθηκε από το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, και αυτός δεν της χαλάει κανένα χατίρι και φροντίζει συχνά να της κάνει εκπλήξεις, για να διατηρούν ακόμα πιο «ζωντανή» τη σχέση τους. Η Πανταζή, δε, μιλώντας σε δικούς της ανθρώπους, είπε ότι είναι ενθουσιασμένη από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα.

Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει πάρει την απόφαση να μείνει μαζί, όμως πολλές φορές η Κλέλια μένει στο σπίτι του Κώστα στα νότια προάστια.