Νέος έρωτας για τον Γιώργο Σαμαρά;

06.02.2015
Λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται και πάλι στην καλύτερη του φάση.

Επαγγελματικά μπορεί στην Αγγλία να τον ψήφισαν ως μία από τις χειρότερες μεταγραφές της premier league, όμως, ο «Σαμ» κατάφερε κι έκανε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές και σύντομα θα αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ως φαίνεται, όμως, ο ποδοσφαιριστής διανύει την ίδια καλή φάση και στα προσωπικά του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένος με γοητευτική ξανθιά αγνώστων στοιχείων. Εξάλλου, η γυναίκα που φέρεται να του έχει «κλέψει» την καρδιά, είναι συνεχώς στο πλευρό του, ενώ ποζάρει δίπλα του στις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι φίλοι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών κι έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Κάνουν εμφανίσεις στα βόρεια προάστια αλλά και σε γνωστά στέκια των Αθηνών και έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο.