Αποκάλυψη Κωστόπουλου: Ελένη-Λάτσιος «σφαγμένοι» πριν χωρίσουν

14.05.2014
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε δημοσιεύσει στο τότε περιοδικό του, ΟΚ τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για σχέση του ζεύγους.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες εκείνες στάθηκαν αιτία για να χαλάσει η φιλία του με την κουμπάρα του Ελένη. Και σήμερα (14/5) ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό mou για πρώτη φορά έκανε... γενναίες αποκαλύψεις για το διαζύγιο των κουμπάρων του, αλλά και για το παρασκήνιο πίσω από τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

«Το διαζύγιο ανακοινώθηκε 5 Φλεβάρη, στα γενέθλιά μου. Δεν ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν στο εξωτερικό. Μίλησα με τους δύο συνεργάτες μου και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, παρά το ότι εμείς ξέραμε ότι υπήρχε μία ένταση και επί 6 μήνες ούτε ένας Έλληνας δεν το έμαθε. Από τον Αύγουστο το ξέραμε και δεν είπαμε τίποτα, αλλά κανείς δεν το εκτίμησε», αποκάλυψε ο Κωστόπουλος. Κι έτσι για πρώτη φορά μαθαίνουμε για την ένταση και τα προβλήματα του πρώην ζεύγους.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ακόμη ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν λόγω της σχέσης τους με την Ελένη να μη μιλήσουν, παρόλο που άλλα έντυπα (ανέφερε το τότε αντίπαλο δέος, το Hello αλλά και το Πρώτο Θέμα) ανέφεραν ότι το διαζύγιο με τον Λάτσιο οφειλόταν στη σχέση της με τον Ματέο!

«Όλη η Ελλάδα ήξερε τι συνέβαινε επί τέσσερις μήνες» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι εκείνος είχε επιβάλλει κατά κάποιο τρόπο μία λογοκρισία στους συνεργάτες του, παρά το γεγονός ότι του επεσήμαναν ότι όλα τα έντυπα είχαν πληροφορίες για το θέμα.

Όσο για τη δημοσίευση των φωτογραφιών του ζεύγους σε ουζερί της Νέας Μάκρη, που έφερε και το τέλος της φιλίας τους με την κουμπάρα, αποκάλυψε:

«Γύρισα από το εξωτερικό και μου είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως έχουμε αυτές τις φωτογραφίες και αν δεν τις βάλουμε θα δημιουργηθεί θέμα, καθώς θα φύγουν από τον φωτογράφο και θα πάνε σε άλλα έντυπα. Πήρα την Τζένη, η οποία μου είπε “άσε με” και, μετά από πίεση των συνεργατών μου, πήρα την απόφαση ότι μάλλον έπρεπε να τις βγάλω, γιατί πλέον το ειδύλλιο δεν ήταν κάτι κρυφό»,

Όση ώρα ο Κωστόπουλος έκανε τις αποκαλύψεις, η Μπαλατσινού δεν έκρυψε τη δυσφορία της, ζητώντας να πάνε παρακάτω. Αλλά εκείνος απτόητος. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι δε μετάνιωσε για τη δημοσίευση των φωτογραφιών, ούτε ότι δεν τηλεφώνησε προηγουμένως στη Μενεγάκη, αλλά θεωρεί λάθος τη σιωπή που επέλεξε να επιβάλλει στο περιοδικό του επί τέσσερις μήνες…