Στικούδη-Τζεμπούρ: Η διασημότητα τους φταίει για όλα!

24.09.2013
Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν την Κατερίνα Στικούδη να βγαίνει με τον Ραφικ Τζεμπούρ κι αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media η ράπερ αοιδός

Στην επίμαχη φωτογραφία που έκανε και τη... ζημιά, η Στικούδη είναι αγκαλιά με τον ποδοσφαιριστή. Και όπως έξαλλη εξηγεί η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησε το, η φωτογραφία τραβήχτηκε στην τράπεζα, όπου συναντήθηκαν τυχαία. Η Στικούδη δεν τον γνωρίζει προσωπικά και όπως λέει, τράβηξαν τη φωτό και σύμφωνα με την παγκόσμια τάση όπου διάσημοι φωτογραφίζονται μεταξύ τους, την ανέβασε μετά στα social media.

Απλά, πράγματα διάσημων προσώπων, που οι κοινοί θνητοί δεν κατανοούν προφανώς (και δεν γνωρίζουν και τις... παγκόσμιες τάσεις στη showbiz που ως φαίνεται πιστά ακολουθεί η Στικούδη) και βγάζουν "βρώμες". Και μία τέτοια "βρώμα" ήταν και τα περί νέου φλογερού ειδυλλίου με τον Τζεμπούρ.

Και που έκανε έξαλλη την Στικούδη, η οποία στο κομμάτι των προσωπικών δεν ακολουθεί την... παγκόσμια τάση. Και είναι της φιλοσοφίας... "Τάσος ο υδραυλικός", όπου στα προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη.