Όλη η αλήθεια για το σπίτι της Ελένης!

28.06.2011
Βούιξε ο τόπος την Δευτέρα ότι οι τοπικές αρχές της Νάξου χαρούμενοι από τη μεγάλη διαφήμιση που πήρε το νησί τους από την παραμονή της Ελένης Μενεγάκη για μία εβδομάδα, της χάρισαν ένα σπίτι. Ωστόσο

Βούιξε ο τόπος την Δευτέρα ότι οι τοπικές αρχές της Νάξου χαρούμενοι από τη μεγάλη διαφήμιση που πήρε το νησί τους από την παραμονή της Ελένης Μενεγάκη για μία εβδομάδα, της χάρισαν ένα σπίτι. Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος Νάξου, Δημήτρης Λιανός διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες.

Ο Δημήτρης Λιανός βγήκε στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα υποστηρίζοντας ότι ο δήμος της Νάξου δε μπορεί να δωρίζει σπίτια και δεν κατέβαλε ούτε ένα ευρώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, απλά συντόνιζε. Ακόμη και τα τραπεζώματα στην Ελένη και τους συνεργάτες της ήταν… κέρασμα από τα μαγαζιά που επισκέπτονταν.

Και μπορεί, λοιπόν, η Ελένη να μην απέκτησε σπίτι στη Νάξο, όμως, μία πόρτα ανοικτή (για την ακρίβεια πολλές) την έχει για όποτε θελήσει να ξαναπάει στο νησί. Βλέπεις, οι κάτοικοι ξετρελάθηκαν μαζί της και της έκαναν ανοικτή πρόσκληση.