Η Ριάνα στα τέσσερα & η κατάρα του Μπράουν

28.06.2011
Αυτό θα πει τραγουδίστρια με χιούμορ και γερά γόνατα! Ο λόγος για την 23χρονη Ριάνα (Rihanna) που βρέθηκε με τα μούτρα στο έδαφος, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Έντμοντον του Καναδά.

Αυτό θα πει τραγουδίστρια με χιούμορ και γερά γόνατα! Ο λόγος για την 23χρονη Ριάνα (Rihanna) που βρέθηκε με τα μούτρα στο έδαφος, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Έντμοντον του Καναδά. (Δες την πρώτη της Ριάνα στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου)

Το "What's my name" τραγουδούσε το καυτό κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος, τη στιγμή που μπέρδεψε τα πόδια της και βρέθηκε στα τέσσερα στο πάτωμα. Βέβαια, τα γόνατα της Ριάνα βαστάνε γερά και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σηκώθηκε και συνέχισε να τραγουδά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στη διάρκεια της τέταρτης συναυλίας που έδινε η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια στον Καναδά αλλά η ίδια φρόντισε άμεσα και με χιούμορ να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την ωραία τούμπα της από το Twitter!

Μερικές ώρες αργότερα, η σέξι Ριάνα επέστρεψε στο Λος Άντζελες με σκοπό να εμφανιστεί στο after party των βραβείων "BET".

Ευτυχώς για εκείνη, δεν βρέθηκε στα βραβεία κατά τη διάρκειά τους γιατί θα ένιωθε μεγαλύτερη ντροπή από εκείνη της τούμπας on stage.

Τι έγινε; Κατά τη διάρκεια των βραβείων BET, έγινε ένα λάθος στα ονόματα των νικητών και ενώ αρχικά ανακοινώθηκε πως ο Κρις Μπράουν (Chris Brown), ο πρώην της Ριάνα κερδίζει το βραβείο επιλογής του κοινού (Viewers' Choice Award). Σύντομα έγινε διόρθωση και μάντεψε: το βραβείο κέρδισε τελικά η Ριάνα για το τραγούδι 'What's my name" σε συνεργασία με τον ράπερ Ντρέικ.

Ο Ντρέικ ανέβηκε στη σκηνή, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό και των δύο και αφού είπε το κορυφαίο: "Αυτή είναι μια άβολη και περίεργη στιγμή', συνέχισε τις ευχαριστίες.

Λίγο πριν τελειώσει η βραδιά, ο παρουσιαστής των BET, Κέβιν Χαρτ (Kevin Hart ) ανέβηκε και πάλι στη σκηνή για να μας ενημερώσει πως τελικά νικητής του βραβείου επιλογής του κοινού ήταν ο Κρις Μπράουν.

Θα πεις τέτοιο μπέρδεμα ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους με το τόσο μεγάλο παρελθόν, πόσο τυχαίο μπορεί να είναι! Θα σου θυμίσουμε πως η Ριάνα έχει συγχωρέσει τον Κρις και είναι μάλιστα και φιλαράκια στο "Twitter". To μόνο που πρέπει να κάνει η 23χρονη, είναι να αφαιρέσει από τις εμφανισεις της το τραγούδι "What's my name" που αποδείχτηκε γκαντέμικο!

Κατερίνα Π.