Γιατί "έκραξαν" τη Γερμανού στο σούπερ μάρκετ;

27.06.2011
Βρε τι έμελλε να πάθει η Ναταλία Γερμανού, η οποία πήγε στο σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια της κι έπαθε μεγάλο χουνέρι. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, την ώρα που αμέριμνη γέμιζε το καλάθι της, της την πέφτει μία

Βρε τι έμελλε να πάθει η Ναταλία Γερμανού, η οποία πήγε στο σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια της κι έπαθε μεγάλο χουνέρι. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, την ώρα που αμέριμνη γέμιζε το καλάθι της, της την πέφτει μία κυρία κι άρχισε να της τα χώνει.

Μιλάμε για το βρισίδι που άκουσε. «Και μου πάτησε ένα βρισίδι η Βιβή που ήταν όλο δικό μου, αλλά και όχι μόνο δικό μου» έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της στο περιοδικό ΟΚ. «Σε συμπαθώ, σε πάω, αλλά άμα ξαναδώ εσένα ή καμία άλλη του σιναφιού σου, που είστε λεπτές και τρώτε αυτές τις αηδίες για να μένετε λεπτές, να μας το παίζετε ότι και καλά δεν στερείστε τίποτα, θα βγω στην πρώτη εκπομπή και θα σας κράξω ονομαστικά μια μια» της είπε η εν λόγω κυρία, η οποία προφανώς έγινε έξαλλη με το περιεχόμενο του καλαθιού της Ναταλίας.

Η παρουσιάστρια είχε μείνει κάγκελο, με την κυρία να συνεχίζει το.. κράξιμο. «Εγώ αγαπάω το σώμα μου. Κατάλαβες κοριτσάρα μου; Εγώ είμαι 78 κιλά και τρώω τα παγωτάκια μου και χαίρομαι τη ζωούλα μου. Κι άμα είσαι μάγκας, πες τα στην εκπομπή σου ή γράψ’ τα» της είπε κι έφυγε. Και η Ναταλία τα έγραψε, αφού μας εκμυστηρεύτηκε το περίεργο περιστατικό που της συνέβη.