Ο Ρουβάς σε ρόλο "προξενήτρας";

24.06.2011
Από τον Σάκη τα περιμέναμε όλα, ξέρουμε ότι μπορεί να τα κάνει όλα από ακροβατικά, μέχρι να μας μαγέψει με τη φωνή και τα τραγούδια

Από τον Σάκη τα περιμέναμε όλα, ξέρουμε ότι μπορεί να τα κάνει όλα από ακροβατικά, μέχρι να μας μαγέψει με τη φωνή και τα τραγούδια του αλλά και να μας κάνει να κατεβάζουμε τα γιαούρτια ένα-ένα. Το ότι θέλει να είναι οι φίλοι του ευτυχισμένοι σε σημείο που να το παίξει προξενήτρα, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ομως.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ο μεν Γιάννης Λάτσιος με όλο αυτό το ζόρι που έχει περάσει από το χωρισμό του με την Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον έτοιμος για νέες περιπέτειες κατά το γνωστό άσμα: "Αν πεθάνει μια αγάπη δεν τελειώνει και η ζωή" , η δε αοιδός και συνθέτρια Sunny Μπαλτζή εκκεντρική μέχρι το κόκαλο, θέλει μια αγκαλιά να τη ζεστάνει και ένα άντρα με όλη της σημασίας της λέξης.

Και ενώ όλοι μιλάνε για το νέο ειδύλλιο των δυο τους κανείς δε γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά ενώνοντας τη μοναξιά τους. Μα φυσικά παντού υπάρχει ένας Σάκης και όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη", αυτός ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Σάκης Ρουβάς!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός παραγωγός που συνεργαζόταν με τον Σάκη Ρουβάς στο "X-Factor" συνεργάστηκε και με τη Sunny για να γράψει δύο κομμάτια για τον Σάκη Ρουβά για το νέο του cd!

Αφού λοιπόν ο Ρουβάς γνώρισε τη Sunny- με την οποία υπήρχε και μια παρεξήγηση στο παρελθόν που λύθηκε - Σάκης και Sunny έγιναν φιλαράκια πρώτα!

Και σκέφτηκε ο Ρουβάς ποιον έχει για "δόσιμο" και αμέσως του ήρθε στο μυαλό ο Λάτσιος! Και κάπως έτσι ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στη showbiz.

Η μεν Sunny μάλλον πάντα ήθελε τον Λάτσιο -ειδικά αφού είδε τις χορευτικές του ικανότητες στο τρέιλερ του "Dancing with the stars"- και ο δε Λάτσιος εντυπωσιάστηκε με την άγρια ομορφιά και τα τατού της Sunny και κάπως έτσι φούντωσε ο έρωτας τους!

Όσο για εσένα που σκέφτεσαι πώς θα βγάλεις μόνη το καλοκαίρι, μην ανησυχείς καθόλου! Από εδώ και μπρος ξέρεις, αν ψάχνεις για αίσθημα, ο Σάκης κανονίζει!

Ελένη Αναστασάκη