Χριστοφόρου: "Ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου"

30.05.2011
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα τραυματικά παιδικά του χρόνια έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο «Επτά» της Μαρίας Σταματέρη. Ο γνωστός τραγουδιστής για πρώτη φορά μίλησε για τη βίαιη

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα τραυματικά παιδικά του χρόνια έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο «Επτά» της Μαρίας Σταματέρη. Ο γνωστός τραγουδιστής για πρώτη φορά μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του απέναντι στη μητέρα του, που στιγμάτισε τον ίδιο για μια ζωή.

«Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τους γονείς σου να τσακώνονται. Να βλέπεις ξυλοδαρμούς» αποκάλυψε συγκινημένος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την οικογένεια του, ενώ όπως παραδέχεται, όταν ήταν μικρός ντρεπόταν και φοβόταν να πει (ακόμη και στον καλύτερό του φίλο) ότι ο πατέρας του χτυπούσε τη μητέρα του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ίδιος ακόμη και όταν ήταν τεσσάρων χρονών παιδάκι έμπαινε στη μέση προκειμένου να προστατέψει τη μητέρα του από ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο. Πάντως, τα γεγονότα αυτά έχουν επηρεάσει τα μάλα τον ίδιο στην προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε ότι εξαιτίας όλων αυτών έχει πάρει την απόφαση να μην αποκτήσει ποτέ δική του οικογένεια.