Style by Gucci

08.07.2002
Σέξι διάθεση, κομψότητα και άνεση χαρακτηρίζουν την συλλογή του Tom Ford για τον Gucci. Οι γραμμές είναι εβαζέ, αέρινες με αυτό το κάτι που κάνει τον σχεδιαστή maitre στο είδος του.
Τα πληθωρικά κορίτσια του Τζέιμς Μποντ με τις αισθησιακές καμπύλες πρωταγωνιστούν στην επίδειξη του Gucci, ενώ η σέξι διάθεση και η κομψότητα χαρακτηρίζουν τις καλοκαιρινές δημιουργίες του δημιουργικού διευθυντή του ιταλικού οίκου, Tom Ford.
Οι γραμμές είναι εβαζέ, αέρινες με αυτό το κάτι που κάνει τον Αμερικανό σχεδιαστή maitre στο είδος του.
Αλλωστε, στο ιταλικό οίκο πρωτεύοντα ρόλο παίζουν το στιλ και η θηλυκότητα. Μία θηλυκότητα που δεν έχει κανένα ρομαντικό στοιχείο, μία θηλυκότητα που πραβάλλει τη δυναμική πλευρά της γυναίκας.
Η συλλογή κινείται στα χρώματα της ερήμου, του μπεζ της άμμου, του απόλυτου λευκού και του απόλυτου μαύρου. Ημιδιάφανα τοπ, σακάκια, φορέματα αέρινα και σέξι, βραδινά σύνολα με σακάκια smoking από σατέν, φαρδιά παντελόνια, υπέροχα φορέματα σε στυλ Empire που αποκαλύπτουν και τονίζουν το ντεκολτέ, διαφανή μπικίνι και μεγάλα γυαλιά.
Χαρακτηριστικό κομμάτι το πουκάμισο-μπλούζα, μεταξύ έθνικ και φολκ, που ταιριάζει με φούστα-φάκελο σε γραμμή εβαζέ, με παντελόνι φαρδύ ή και baggy, με σορτς...
Όσο για τα αξεσουάρ πρωτότυπα, αισθησιακά και μοντέρνα, εναρμονίζονται απόλυτα με την εικόνα της γυναίκας που θέλει να προβάλει ο Αμερικανός σχεδιαστής.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία καταπληκτική κολεξιόν που δίνει για μία ακόμη φορά στον οίκο Gucci την πρώτη θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ