Τοπ μυστικά μαλλιών που πρέπει να ξέρεις | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
9:00
23/7/2016

Τοπ μυστικά μαλλιών που πρέπει να ξέρεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τέλεια μαλλάκια είναι σίγουρα θέμα περιποίησης και φροντίδας όμως κάτι πολύ βασικό που δεν πρέπει να υποτιμάς είναι και το ότι είναι βασικό να ξέρεις τα μυστικά στάιλινγκ εκείνα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμη πιο σούπερ. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα τοπ μυστικά στάιλιγνκ που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Το σωστό το στέγνωμα:</b> το να ανανεώσεις με το πιστολάκι το χτένισμα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις.  Αν δεν έχεις πολύ χρόνο τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι

Το σωστό το στέγνωμα: το να ανανεώσεις με το πιστολάκι το χτένισμα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να στεγνώσεις την περιοχή Τ: στο μπροστινό (αν έχεις αφέλειες ή φράντζα) και στα πλάγια του μπροστινού μέρους του κεφαλιού και θα είναι σαν να χτενίστηκες εκείνη τη στιγμή. Γιατί αν είναι καλά χτενισμένο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού τότε δείχνεις φρεσκοχτενισμένη και κανείς δεν θα νοιαστεί αν πετάει κάποιο τσουλούφι από πίσω.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ