Τι λέει το χρώμα σου για εσένα; | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
0:00
11/11/2009

Τι λέει το χρώμα σου για εσένα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε τι λένε τα μαλλιά σου για το χαρακτήρα σου!
Μάθε τι λένε τα μαλλιά σου για το χαρακτήρα σου!
Πόσες φορές δεν έχεις αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σου με την ελπίδα ότι θα δεις την ψυχολογία σου στα ύψη; Σίγουρα το χρώμα των μαλλιών σου επηρεάζει και το πώς αισθάνεσαι αλλά εκτός από αυτό «περνάει»ορισμένα μηνύματα στους άλλους για εσένα. Εξάλλου, ο εγκέφαλος λαμβάνει συγκεκριμένα μηνύματα από κάθε χρώμα, τα οποία δημιουργούν διαφορετικές εντυπώσεις, θετικές ή αρνητικές. Διάβασε παρακάτω τα πάντα το χρώμα των μαλλιών σου και τι λέει αυτό για εσένα στους άλλους!

Πόσες φορές δεν έχεις αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σου με την ελπίδα ότι θα δεις την ψυχολογία σου στα ύψη; Σίγουρα το χρώμα των μαλλιών σου επηρεάζει και το πώς αισθάνεσαι αλλά εκτός από αυτό "περνάει"ορισμένα μηνύματα στους άλλους για εσένα. Εξάλλου, ο εγκέφαλος λαμβάνει συγκεκριμένα μηνύματα από κάθε χρώμα, τα οποία δημιουργούν διαφορετικές εντυπώσεις, θετικές ή αρνητικές. Διάβασε παρακάτω τα πάντα το χρώμα των μαλλιών σου και τι λέει αυτό για εσένα στους άλλους!

Πλατινέ: το πλατινένιο ξανθό εκτός από πολύ τρέντι σου χαρίζει μια εξεζητημένη, νεανική και ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση. Στην αρνητική του εκδοχή δημιουργεί την εντύπωση επιπολαιότητας ή αστάθειας.

Μελί: είναι μια ζεστή, ελκυστική απόχρωση που εκφράζει νεανική ανεμελιά και σε κάνει να φαίνεσαι γλυκιά σα...μέλι. Δεν συνδέεται με αρνητικές πλευρές όπως το πλατινένιο ξανθό που είναι πιο εξεζητημένο.

Καστανόξανθο με κοκκινωπές ανταύγειες: Λαμπερό, αισιόδοξο και ζωντανό χρώμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ενώ μπορεί να ερμηνευτεί και σαν "κραυγαλέο", ανάλογα με την απόχρωση της ανταύγειας που έχεις επιλέξει.

Κόκκινα μαλλιά:το χρώμα του πάθους στα μαλλιά σου δημιουργεί την εντύπωση ότι είσαι φλογερή και δυναμική γυναίκα  αλλά από την αρνητική πλευρά μπορεί να θεωρηθεί επιθετικό και υπερβολικό.

Καστανό: είναι ένα συντηρητικό χρώμα που μπορεί να είναι in τους χειμερινούς μήνες και να ταιριάζει με το δέρμα σου αλλά μπορεί να φανερώνει για εσένα ότι πάσχεις από έλλειψη φαντασίας!

Σκούρο καστανό και μαύρο: δείχνουν ότι είσαι μυστηριώδης χαρακτήρας με καλλιτεχνικές τάσεις, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να τονίζουν την πιο  σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου.

Ανοιχτό καστανό: θεωρείται πρακτικό και κλασικό χρώμα ενώ αν το δεις  από την αρνητική του πλευρά δείχνει κάπως βαρετό και άχρωμο, υπονοώντας για εσένα ότι προτιμάς τη σιγουριά του χωρίς να ρισκάρεις.

Όσο για τα γκρίζα, που δε σου αρέσει όταν κάνουν την εμφάνιση τους, προσπάθησε να τα σκεφτείς ως ένδειξη της σοφίας και της ωριμότητας σου αν δε θέλεις να μπεις στη διαδικασία να τα βάψεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ