Θωράκισε το καλοκαιρινό σου χρώμα σε 3 βήματα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:00
30/7/2012

Θωράκισε το καλοκαιρινό σου χρώμα σε 3 βήματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήρθε η ώρα να προστατεύσεις όσο καλύτερα μπορείς το χρώμα των μαλλιών σου τώρα που οι διακοπές έφτασαν και εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Διάβασε παρακάτω πώς θα προστατεύσεις το καλοκαιρινό χρώμα των μαλλιών σου και πώς θα καταφέρεις να έχεις και το καλοκαίρι τέλεια λαμπερά μαλλιά!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Προστάτευσε τα μαλλάκια σου: </b>προστάτευσε το χρώμα σου από το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας γιατί και τα δύο αλλοιώνουν το χρωματάκι σου!Αν δεις τα μαλλάκια σου να αποκτούν μια πι

Προστάτευσε τα μαλλάκια σου: προστάτευσε το χρώμα σου από το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας γιατί και τα δύο αλλοιώνουν το χρωματάκι σου!Αν δεις τα μαλλάκια σου να αποκτούν μια πιο ...πρασινωπή απόχρωση τότε τα πράγματα είναι σκούρα όταν την βγάζεις συνέχεια στην πισίνα. Το χλώριο βλάπτει την τρίχα σου και ειδικά αν είσαι ξανθιά πρέπει να δώσεις προσοχή για να μην καταλήξεις με πράσινα μαλλάκια! Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα σου και διατηρούν το χρώμα σου. Μην ξεχνάς το αντηλιακό μαλλιών που είναι απαραίτητο πριν από τη βουτιά σου στη θάλασσα ή στην παραλία είναι απαραίτητο και προστατεύει το χρώμα σου από το θαλασσινό αλάτι και τις ηλιακές ακτινοβολίες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ