Τα στιλ χωρίστρας που θα βολευτούμε φέτος | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:00
19/11/2015

Τα στιλ χωρίστρας που θα βολευτούμε φέτος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η έντονη χωρίστρα στο ένα πλάι  είναι χωρίς αμφιβολία από τα κυρίαρχα τρεντ στα μαλλιά για τον χειμώνα που είδαμε σε πολλά και εντυπωσιακά χτενίσματα δεν είναι όμως το μόνο. Στις πασαρέλες είδαμε και εντυπωσιακές χωρίστρες στη μέση σε ολόισια μαλλιά αλλά και σε πιο ανάλαφρα χτενίσματα. Παρακάτω θα δεις εντυπωσιακά χτενίσματα με διαφορετικές χωρίστρες από τις διάσημες πασαρέλες. 

Ε.Α.

<h4>Η βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι:</h4>  <p>Φυσικά και μπορείς να έχεις μια χωρίστρα στο ένα πλάι ή στη μέση αλλά το τρεντ που κυριάρχησε στις πασαρέλες επιβάλει η χωρίστρα να είναι «βαθιά»

Η βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι:

Φυσικά και μπορείς να έχεις μια χωρίστρα στο ένα πλάι ή στη μέση αλλά το τρεντ που κυριάρχησε στις πασαρέλες επιβάλει η χωρίστρα να είναι «βαθιά», έντονη και στο ένα πλάι. Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Sonia Rykiel ξεχώρισαν με τις «βαθιές» χωρίστρες και τα έντονα φρύδια ενώ στον οίκο Narciso Rodriguez η βαθιά χωρίστρα στο πλάι και οι φύτρες πήγα «πακέτο» αλλά και στον οίκο Rochas τα απόλυτα ίσια μαλλιά είχαν βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι.

Η έντονη χωρίστρα στο ένα πλάι που είδαμε στα σόου του Mugler «έδενε» τέλεια με τα φυσικά κυματιστά μαλλιά των μοντέλων ενώ στον Balmain το όλο στιλ των μαλλιών μαρτυράει πως το χτένισμα δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμη. Τα «γυαλισμένα», τέλεια χτενισμένα μαλλιά του Donna Karan αλλά και τα δείγματα του τρεντ στους Jason Wu, Bora Aksu και Jil Sander αποδεικνύουν περίτρανα πως πρόκειται για ένα από τα κυρίαρχα της σεζόν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ