Τα απόλυτα φθινοπωρινά κουρέματα της νέας σεζόν | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:07
17/9/2012

Τα απόλυτα φθινοπωρινά κουρέματα της νέας σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέα σεζόν σημαίνει νέα εντυπωσιακά κουρέματα που θα σε ανανεώσουν και θα σε προετοιμάσουν για τον συγκλονιστικό χειμώνα που έρχεται. Κάποια τρεντ φεύγουν και κάποια μένουν, το θέμα είναι όμως ότι τα μαλλιά σου με το σωστό στιλ αναδεικνύονται όσο ποτέ. Και φέτος το κοντό είναι πάλι in και σε ανανεώνει μετά από ένα καλοκαίρι ταλαιπωρίας για τα μαλλάκια σου.Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα κουρέματα εκείνα στα μαλλιά που θα σε κερδίσουν μια για πάντα τη νέα σεζόν!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Και φέτος λέμε ναι στην φράντζα:</b> οι φράντζα είνααι must και φέτος όπως το είδαμε στα σόου του Vercase και του Marni. Μην ξεχνάς ότι η φράντζα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ

Και φέτος λέμε ναι στην φράντζα: οι φράντζα είνααι must και φέτος όπως το είδαμε στα σόου του Vercase και του Marni. Μην ξεχνάς ότι η φράντζα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς να κοντύνεις το μαλλάκι που με τόσο κόπο μακραίνεις εδώ και καιρό. Οι φράντζες που κατέλαβαν τις πασαρέλες ήταν γεμάτες με αυστηρές γραμμές και πολύ συχνά αρκετά κοντές μιας και δεν έφταναν μέχρι το φρύδι αλλά πολύ πιο ψηλά. Στο σόου του οίκου Marni οι φράντζες δεν ήταν τόσο "σκληρές" και ήταν σχετικά πιο μακριές. Οπότε εσύ αποφασίζεις πώς θα είναι η φράντζα σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και το στιλ σου φυσικά!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ