Πρόσκληση αγάπης από τους κομμωτές καρδιάς με την υποστήριξη της L’ORÉAL Professionnel και της ESSIE | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
10:25
13/5/2016

Πρόσκληση αγάπης από τους "κομμωτές καρδιάς" με την υποστήριξη της L’ORÉAL Professionnel και της ESSIE

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι Κομμωτές Καρδιάς και επαγγελματίες ομορφιάς την Κυριακή 22 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385, Αθήνα, αίθουσες CORFU και ΚRΙΤΙ) από τις 10.00 έως τις 18.00, θα προσφέρουν χτένισμα, μακιγιάζ, μανικιούρ και μασάζ, προς 5 € / υπηρεσία.

Η οργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ. (παιδί, δύναμη, υπομονή) με σκοπό την ενίσχυση σε ιατρικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου Παίδων.

Όσοι περισσότεροι επισκέπτες και όσες περισσότερες υπηρεσίες, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα για τα παιδιά! Ζώντας πια σε διαφορετικές, ασυνήθιστες, δύσκολες κοινωνικές συνθήκες, η βοήθεια στο συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη, το νιάσιμο και η φροντίδα των άλλων γίνεται κομμάτι αναπόσπαστο της καθημερινότητας μας.

Οι Κομμωτές Καρδιάς, ένα ευαισθητοποιημένο κοινωνικά κίνημα κομμωτών, επαγγελματιών και σπουδαστών ομορφιάς, έχει αναλάβει δράση τους τελευταίους 17 μήνες και έχει χαρίσει απλόχερα χαμόγελα και ομορφιά.

Στην ολιγόμηνη ζωή του έχει ήδη οργανώσει περισσότερες από 12 δράσεις, σε 7 διαφορετικούς οργανισμούς / φορείς / ιδρύματα με περισσότερους από 300 εθελοντές, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.

 

Τους «Κομμωτές Καρδιάς» μπορείτε να τους βρείτε στο Facebook, στη διεύθυνση : https://www.facebook.com/kommoteskardias

Η ομορφιά είναι το πάθος μας.

Το πάθος μας γίνεται πράξη και η πράξη βοήθεια.

Λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, από καρδιάς!


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ