Πώς να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:00
28/5/2012

Πώς να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάτι η κρίση, κάτι που η Μπιγιονσέ κόβει μόνη της τα μαλλάκια της γιατί δεν έχει χρόνο να τρέχει στο κομμωτήριο έφαγες και εσύ κόλλημα και σκέφτεσαι να πιάσεις το ψαλίδι; Πιάστο λοιπόν αλλά διάβασε παρακάτω πώς θα κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι, όχι μόνο για να γλιτώσεις ευρώ αλλά και για να μάθεις να κουρεύεσαι και μόνη σου και να μην έχει ανάγκη τον κομμωτή σου!

Η Λι Στάφορντ, hairstylist των διασήμων δείχνει στην Daily mail -και η θαρραλέα Άλις τα κάνει πράξη- πώς μπορείς να κόψεις μόνη σου τα μαλλιά σου σε ένα αφιέρωμα ειδικά για πολυάσχολες γυναίκες, μανούλες και για όσες δεν θέλουν να σκορπάνε τον μισθό τους στο κομμωτήριο και η Άλις μας δείχνει πώς θα το πετύχουμε! Το κούρεμα αυτό είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ταιριάζει σε όλες όσες έχουν μεσαία με μακριά μαλλάκια που θέλουν να τους χαρίσουν κίνηση και να τα κάνουν πιο φιλαριστά.  Μάλιστα το κορίτσι λέει ότι είναι όντως πάρα πολύ εύκολο και θα δεις ότι θα το απολαύσεις!   

<b>Τα βασικά: </b>ο εξοπλισμός που θα χρειαστείς για να πετύχει το...εγχείρημα είναι ένα λαστιχάκι, ένα ψαλίδι και μισή ωρίτσα αν και αν μάθεις τα κόλπα μετά θα μπορείς να κάνεις το κούρεμα σου μέσα σ

Τα βασικά: ο εξοπλισμός που θα χρειαστείς για να πετύχει το...εγχείρημα είναι ένα λαστιχάκι, ένα ψαλίδι και μισή ωρίτσα αν και αν μάθεις τα κόλπα μετά θα μπορείς να κάνεις το κούρεμα σου μέσα σε 5 λεπτά! Βήμα πρώτο: φρόντισε το μαλλάκι σου να είναι απαλό και λείο. Αφού το λούσεις με το σωστό σαμπουάν άπλωσε το μαλακτικό σου και την μάσκα μαλλιών σου και χτένισε καλά τα μαλλάκια σου. Η Λι πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό το να είναι τα μαλλιά σου πολύ απαλά ειδικά αν έχεις σγουρά ή απείθαρχα μαλλάκια και δεν πρέπει να είναι νωπά, αφού αυτό είναι ένα κούρεμα που μπορείς να το κάνεις σε στεγνά μαλλιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ