Πώς να φτιάξω πάλι σήμερα τα μαλλιά μου; 5 ιδέες για χτενίσματα για κάθε ημέρα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
9:00
6/2/2017

Πώς να φτιάξω πάλι σήμερα τα μαλλιά μου; 5 ιδέες για χτενίσματα για κάθε ημέρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το να φτιάχνεις κάθε μέρα τα μαλλιά και ναι ενενοείται πως θέλεις μια αλλαγή!  Για να μην σπας το κεφάλι σου ψάχνοντας πώς θα τα χτενίσεις δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Δευτέρα:

Αν έχεις μακριά μαλλιά, Δευτέρα είναι, δεν χρειάζεται να πολυσκάσεις. Απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλοουρά στο ένα πλάι.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά  δοκίμασε να τους δώσεις στιλ  στο ίσιο τους με κλίση προς τα μέσα.

Τρίτη: 

Αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς άνετα να δοκιμάσεις να τους δώσεις όγκο και να δημιουργήσεις εύκολα ένα εντυπωσιακό χτένισμα!

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά μπορείς να επενδύσεις σε μια κορδέλα ή μια στέκα για να τους δώσεις κάτι το διαφορετικό.

Τετάρτη: 

Αν έχεις μακριά μαλλιά τότε ακολούθησε μια τάση που υπάρχει ήδη από την επριασμένησ εζόν που δεν είναι άλλη από το φτιάξεις μια ή περισσότερες κοτσίδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αν έχεις κοντά μαλλιά δημιούργησε ανάλαφρες μπούκλες όποιο μήκος και αν έχουν τα μαλλιά σου(εκτός και αν είναι πολύ πολύ κοντά που δεν μπορείς).

Πέμπτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά ρίξτους μια ματιά. Είναι σπαστά; Είναι ίσια;  Ενίσχυσε τις μπούκλες σου με λίγο αφρό ή τζελ ή αν θέλεις να ενισχύσεις το ίσιο τους μπορείς με την βούρτσα που χτενίζεις τα μαλλιά σου και το πιστολάκι σου να τα φέρεις λίγο στο ίσιο τους.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά για παράδειγμα μεσαίου να δημιουργήσεις μια κοτσίδα απλή και παιχνιδιάρικη.

Παρασκευή:

Αν έχεις μακριά μαλλιά κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι και φέρε τα μαλλιά σου από τη μια μεριά. Αμέσως-αμέσως δημιουργείς ένα μοναδικό λουκ.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά άφησε τα μπροστινά τσουλούφια να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου και πιάσε πίσως τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ