Ποιο κούρεμα ταιριάζει στον χαρακτήρα σου; | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:04
20/4/2015

Ποιο κούρεμα ταιριάζει στον χαρακτήρα σου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ψάχνεις να βρεις το τέλειο κούρεμα, αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου, στην τρίχα σου ή ακόμη και στο χρώμα των μαλλιών σου, αλλά σκέφτηκες αν ταιριάζει στην προσωπικότητα σου; 

Οι πιο διάσημοι στιλίστες πιστεύουν πως πρέπει να υπολογίζουμε ποιο κούρεμα ταιριάζει στην προσωπικότητα μας πριν περάσουμε την πόρτα του κομμωτηρίου. Βρες το δικό σου ιδανικό στιλ για την προσωπικότητα σου!

Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Εργαζόμενο κορίτσι: </h4>  <p>Nαι υπάρχει και ζωή μετά το γραφείο! Το μήκος παίζει μεγάλο ρόλο για εσένα που περνάς την μισή σου ζωή στη δουλειά και θέλεις κάτι στιλάτο αλλά και βολικό.

Εργαζόμενο κορίτσι:

Nαι υπάρχει και ζωή μετά το γραφείο! Το μήκος παίζει μεγάλο ρόλο για εσένα που περνάς την μισή σου ζωή στη δουλειά και θέλεις κάτι στιλάτο αλλά και βολικό. Οι μύτες δίνουν στιλ σε ένα απλό και μονοκόμματο κούρεμα που δεν απαιτεί ούτε χρόνο να δαπανήσεις ούτε χρήματα για να τους δώσεις στιλ.

Καλλιτεχνική φύση:

Eίσαι κάπως πιο... περιπετειώδης και θέλεις το κούρεμα σου να το δηλώνει. Αν είσαι δημιουργική και καλλιτεχνική φύση τότε κάνεις πολλές και δυνατές δηλώσεις με τα μαλλιά σου. Ένα πολύ κοντό - και εκκεντρικό κούρεμα- που είναι πολύ της μόδας φέτος δεν είναι άλλο από το πολύ κοντό μαλλί που μπορεί να είναι ακόμη και ξυρισμένο στο πλάι και βγάζει προς τα έξω μια εκκεντρικότητα που σου ταιριάζει.

Απλή και φυσική:

Aναζητάς ένα εύκολο και βολικό κούρεμα που σου ταιριάζει και δείχνει επάνω σου σαν φυσικό; Τότε άφησε μακρυά τα μαλλιά σου και δώσε τους στιλ μπούκλας που είναι ένα σούπερ φυσικό στιλ. Σε συνδυασμό με απαλό μακιγιάζ δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Τα μεσαίου μήκους κουρέματα είναι επίσης μια πολύ καλή λύση αν θέλεις να ανανεωθείς.

Αισθησιακή:

Tα χτενίσματα με τα μαλλιά στο ένα πλάι θα σου δώσουν την τσαχπινιά που θέλεις. Δώσε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού και προτίμησε τα μαλλιά σου να είναι μακρυά για να είσαι ωραία και μοιραία. Κάνε μύτες για να δώσεις κίνηση στο στιλ σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ