Ποιο κούρεμα ταιριάζει στον χαρακτήρα σου; | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:04
20/4/2015

Ποιο κούρεμα ταιριάζει στον χαρακτήρα σου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ψάχνεις να βρεις το τέλειο κούρεμα, αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου, στην τρίχα σου ή ακόμη και στο χρώμα των μαλλιών σου, αλλά σκέφτηκες αν ταιριάζει στην προσωπικότητα σου; 

Οι πιο διάσημοι στιλίστες πιστεύουν πως πρέπει να υπολογίζουμε ποιο κούρεμα ταιριάζει στην προσωπικότητα μας πριν περάσουμε την πόρτα του κομμωτηρίου. Βρες το δικό σου ιδανικό στιλ για την προσωπικότητα σου!

Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Αθλητικός τύπος:</h4>  <p>Αν είσαι αθλητικός τύπος και  έχεις διάφορες δραστηριότητες τότε το μόνο βέβαιο είναι πως θέλεις ένα βολικό κούρεμα που θα σου επιτρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου με

Αθλητικός τύπος:

Αν είσαι αθλητικός τύπος και έχεις διάφορες δραστηριότητες τότε το μόνο βέβαιο είναι πως θέλεις ένα βολικό κούρεμα που θα σου επιτρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου με μια αλογοουρά για να γυμναστείς άνετα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να έχεις τα μαλλιά σου μακρυά σε ένα ενιαίο σχετικά στιλ ώστε να μπορείς να τα μαζέψεις με ένα λαστιχάκι σε μια χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά που είναι και πολύ μόδα φέτος. Αν πάλι είσαι λάτρης του κοντού μπορείς να διαλέξεις πολύ κοντό σχεδόν αγορίστικο κούρεμα που βγάζει το λαστιχάκι σου σε αχρηστία.


Party Girl:

Αν τρέχεις από κλαμπ σε μπαρ και σε καφέ και έχεις έντονη κοινωνική ζωή, θα αποχωριστείς δύσκολα το μήκος και δεν θα αποφασίσεις εύκολα να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου! Εξάλλου το ψαλίδι για τις μπούκλες και το ισιωτικό σου είναι τα βασικά σου εργαλεία και δεν αποκλείεται να τολμήσεις να βάλεις και εξτένσιον για να πετύχεις αυτό το άκρως εντυπωσιακό λουκ που θέλεις για την βραδινή σου έξοδο.

Συντηρητική:

Δεν σου αρέσουν οι εκκεντρικές αλλαγές και αυτό που αναζητάς είναι η απλότητα. Το κούρεμα που σου ταιριάζει είναι απλό και βολικό χωρίς να σημαίνει πως πρόκειται για ένα βαρετό και αδιάφορο κούρεμα. Ένα κοντό ή μεσαίου μήκους καρέ είναι ένα στιλάτο και διαχρονικό στιλ που σου ταιριάζει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ