Οι κοτσίδες της άνοιξης! | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
0:00
12/4/2010

Οι κοτσίδες της άνοιξης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε τα πάντα για τις κοτσίδεςπου θα σου κλέψουν την καρδιά την άνοιξη!
Μάθε τα πάντα για τις κοτσίδες που θα σου κλέψουν την καρδιά  την άνοιξη!
Το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά για μια ακόμη σεζόν δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σου κοτσίδα: η αγγλική, η γαλλική, η "παντρεμένη" και η νησιώτισσα είναι εδώ και σε προκαλούν να κάνεις τα μαλλιά σου κοτσιδάκια. Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τα διάφορα είδη της κοτσίδας αλλά και τιπ για το πώς θα πετύχεις άψογα το απόλυτο λουκ!

Το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά για μια ακόμη σεζόν δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σου κοτσίδα: η αγγλική, η γαλλική, η "παντρεμένη" και η νησιώτισσα είναι εδώ και σε προκαλούν να κάνεις τα μαλλιά σου κοτσιδάκια! Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τα διάφορα είδη της κοτσίδας αλλά και τιπ για το πώς θα πετύχεις άψογα το απόλυτο λουκ!

 

Είσαι γαλλιδούλα; Ακόμη και αν δεν  είσαι γαλλιδούλα,  η γαλλική κοτσίδα είναι ότι πρέπει για εσένα που ψάχνεις να βρεις το πιο βολικό και άνετο χτένισμα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ στο ποτό! Τι να κάνεις για να πετύχεις την τέλεια γαλλική κοτσίδα: πιάσε τα μαλλάκια σου από ψηλά στο κεφάλι σου και άρχισε το πλέξιμο από πρώτα από αριστερά, μετά περνώντας από δεξιά και στη μέση και αφού δημιουργήσεις μια σφικτή κοτσίδα, σταθεροποίησε την με ένα  λαστιχάκι για τα μαλλιά! Πρόσεξε να "υποτάξεις" τα απείθαρχα τσουλούφια έτσι ώστε να έχεις την τέλεια γαλλική κοτσίδα και ...voilà!

 

(φώτο 1) Η Μπλέικ Λάιβλι επιλέγει γαλλική κοτσίδα γιατί θέλει να δείχνεικαι να είναι κομψή!
(φώτο 1) Η Μπλέικ Λάιβλι επιλέγει  γαλλική κοτσίδα γιατί θέλει να δείχνει και να είναι κομψή!

Η κοτσίδα-στέμμα της νύφης: αν και είναι η τέλεια επιλογή για να εντυπωσιάσεις , το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μόνη σου! Αφού πλέξεις την κοτσίδα κατά μήκος του μετώπου σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την «φέρεις» γύρω- γύρω από το κεφάλι σου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μαλλάκια ου να είναι μακριά για να μπορεί να πετύχει το στέμμα σου!

 

Μην ψαρώνεις: το απόλυτο τρεντ της φετινής σεζόν είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα και δεν είναι άλλο από την κοτσίδα- ψάρι! Ακολούθησε τα βήματα όπως τα βλέπεις στη φώτο 5 και θα πετύχεις το απόλυτο τρεντ της σεζόν!

 

(φώτο 2) Η Τζέσικα Άλμπα καιη Σάλμα Χάγιεκ λατρεύουν την κοτσίδα-στέμμα!
(φώτο 2) Η Τζέσικα Άλμπα και η Σάλμα Χάγιεκ λατρεύουν την κοτσίδα -στέμμα!

Τιπ:  για ακόμη πιο διαφορετικό λουκ , "πέρασε" τις τούφες των μαλλιών τη μία κάτω από την άλλη όχι από επάνω. Προσπάθησε να κρατήσεις τα χέρια σου κοντά στο κεφάλι σου για να δημιουργήσεις πιο σφιχτές πλεξούδες!

Μην ξεχνάς: η κοτσίδα ψάρι εκτός του ότι είναι το πιο hot τρεντ της σεζόν, σου πάει ακόμη περισσότερο άμα έχεις  μακριά φράντζα αλά Φέργκι!

 

Η "χαλαρή" κοτσίδα: η κοτσίδα αυτή είναι ότι πρέπει αν δεν είσαι σίγουρη ότι τρελαίνεσαι για το νέο τρεντ. Η χαλαρή κοτσίδα δηλώνει για εσένα ότι είσαι άνετη και χαλαρή και ότι δε φοβάσαι να δείξεις το προσωπάκι σου. Άρχισε να πλέκεις τα μαλλάκια σου δημιουργώντας την κοτσίδα και άφησε την χαλαρή στο τέλος! Αν δεν πιάσεις με ένα λαστιχάκι το τέλος της κοτσίδας , τότε , η κοτσίδα σου θα αρχίσει να "χαλάει" αλά Μίσα Μπάρτον!

(φώτο 3)Η Φερν Κότον καιη Φέργκι ξέρουν ότι η κοτσίδα-ψάρι τις βάζει στο επίκεντρο της μόδας!
(φώτο 3)Η Φερν Κότον και η Φέργκι ξέρουν ότι η κοτσίδα -ψάρι τις βάζει στο επίκεντρο της  μόδας!

 

Τρελοκοτσιδού : το πιο πιθανό είναι ότι σου θυμίζει το σχολείο και γενικά τα μαθητικά σου χρόνια όταν η μαμά σου έπιανε τα μαλλιά "κοτσιδάκια"!  Το κοτσιδάκι αυτή τη σεζόν είναι must σε οποιαδήποτε μορφή του. Μπλεγμένο στα μαλλιά σου, να πέφτει ανάλαφρα στο μέτωπο σου ή σα "στέκα", αυτή τη σεζόν θα καταλάβεις πώς ένα τόσο δα μικρό κοτσιδάκι σε μεταμορφώνει σε fashion icon και αλλάζει εντελώς  το λουκ σου! Τόλμησε το ακόμη και για μια επίσημη βραδινή έξοδο κατά το παράδειγμα της Τζένιφερ Άνιστον και δε θα χάσεις!

 

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

 

(φώτο 4) Η Μίσα Μπάρτον και η Κέτι Χάντσον είναι χαλαρές και άρα η κοτσίδα τους δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο!
(φώτο 4) Η Μίσα Μπάρτον και η Κέτι Χάντσον είναι χαλαρές και άρα η κοτσίδα τους δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ