Νέος διαγωνισμός Apivita: Match & Shoot | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
3:09
25/1/2015

Νέος διαγωνισμός Apivita: Match & Shoot

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κερδίστε 1 ολόκληρη μέρα στο THE APIVITA EXPERIENCE STORΕ ή ΒΑΦΕΣ APIVITA για 1 ολόκληρο χρόνο!

Μπορείτε να σκεφτείτε έστω και μια στιγμή της ημέρας που δε θέλετε τα μαλλιά σας να είναι ακαταμάχητα σε λάμψη, ομορφιά, υγεία και απαλότητα; Φυσικά και όχι! Θέλετε, όπως όλες μας, τα μαλλιά σας να κλέβουν την παράσταση κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα. 365 μέρες τον χρόνο! Πάρτε λοιπόν μέρος στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας της APIVITA «MATCH & SHOOT» και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 ημέρα ολοκληρωμένης περιποίησης στο THE APIVITA EXPERIENCE STORE με λούσιμο, κούρεμα, βαφή, χτένισμα και συμβουλές από τον HAIR EXPERT της APIVITA ή για να κερδίσετε ΒΑΦΕΣ APIVITA για 1 ολόκληρο χρόνο. Εσείς θα διαλέξετε το δώρο λάμψης και ομορφιάς που θέλετε!

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλύτερα γύρω σας, είτε βγαίνοντας μια βόλτα στην πόλη είτε παρατηρώντας τους χώρους γύρω σας. Οι αποχρώσεις των μόνιμων φυσικών βαφών nature’s hair color υπάρχουν παντού. Χρησιμοποιήστε το smartphone και τις δεξιότητές σας - τόσες φωτογραφίες έχετε βγάλει, τόσα φίλτρα έχετε εφαρμόσει - βγάλτε φωτογραφία το κουτί ΒΑΦΗΣ APIVITA με την αντίστοιχη απόχρωση που θα βρείτε στο περιβάλλον σας, ανεβάστε την στο yourhairtalks.gr ή στο https://www.facebook.com/apivita/app_208195102528120 με hashtag #yourhairtalks και συγκεντρώστε Likes για να μπείτε στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα λάμψης και ομορφιάς. Είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό που θα θέλετε να ξαναπάρετε μέρος. Και θα μπορείτε, κάθε εβδομάδα, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία!

Tip: Μοιραστείτε με φίλες και φίλους κάθε φωτογραφία σας για να μαζέψετε γρήγορα τα Likes για τον διαγωνισμό.

Bonus: Το MIRROR YOUR COLOR APP. Η εφαρμογή στο yourhairtalks.gr που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο βασικό χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο. Δοκιμάστε το και μοιραστείτε το νέο χρώμα σας με φίλες για να σας πουν τη γνώμη τους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ