Μαλλιά μισά-μισά για γοητεία στα ύψη | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:00
3/9/2012

Μαλλιά μισά-μισά για γοητεία στα ύψη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πιάσε μισά τα μαλλάκια σου και εντυπωσίασε!
Πιάσε μισά τα μαλλάκια σου και εντυπωσίασε!

Μια από τις πιο must τάσεις της σεζόν που προέρχεται από το φυσικό στιλ που κυριαρχεί πλέον στα μαλλάκια, είναι τα μισά σου μαλλάκια να είναι πιασμένα επάνω σαν να τα έπιασες πρόχειρα!  

Και πώς θα πετύχεις το λουκ; Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το πιο σέξι λουκ με τα μαλλάκια τα μισά επάνω και εντυπωσίασε στην πιο φυσική σου εκδοχή!

Γενικά: πιάνοντας τα μισά μαλλάκια επάνω όχι μόνο καταφέρνεις να ανανεώσεις στη στιγμή το λουκ σου αλλά κιόλας καταφέρνεις αν δείχνεις και πιο αδύνατη αφού το συγκεκριμένο στιλ σου χαρίζει άλλη δροσερή όψη! Πρόκειται για ένα στιλ που

Μακριά και ίσια-πρόκα: αν το μαλλάκι σου είναι ίσιο πρόκα και θέλεις να ανανέωσες το λουκ σου τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από τα πλάγια και να πιάσεις δύο τούφες (μια από το ένα πλάι και άλλη μια από το άλλο )και να τις φέρεις και τις δύο πίσω και να στερεώσεις με ένα κοκαλάκι στο επάνω μέρος του κεφαλιού για ένα λουκ που είναι ιδανικό για το πρωί για το γραφείο.

Με αφέλειες: θέλεις να πιάσεις τα μισά σου μαλλάκια αλλά θέλεις και να ξεχωρίζουν οι αφέλειες σου; Τότε δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλάκια σου ψηλά και να αφήσεις τις αφέλειες σου ελεύθερες να στολίζουν το μέτωπο σου! Οι αφέλειες χαρίζουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο λουκ σου και σε ανανεώνουν στη στιγμή!

Και σγουρά και μισά:  αν έχεις σγουρά μαλλάκια φυσικά ή αν έχεις φτιάξεις ανάλαφρες μπούκλες και θέλεις να δώσεις άλλον αέρα στο λουκ σου τότε, τα σγουρά είναι με το μέρος σου. Σε στεγνά μαλλάκια δημιούργησε μια χωρίστρα στη μέση αφήνοντας ταυτόχρονα τις μπροστινές τούφες να πέφτουν ανάλαφρα σγουρές στο μέτωπο σου και φέρε τα υπόλοιπα μαλλάκια στο ένα πλάι για το απόλυτο λουκ που πολλές θα ζηλέψουν!

Όγκος ψηλά και μαλλιά μισά: ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και τα μπροστινά τσουλούφια πιασμένα προς τα πίσω είναι ένα λουκ που αποδεικνύει ότι δε φοβάσαι να δείξεις το πρόσωπο σου και ότι θέλεις να κάνεις τη διαφορά. Αυτό που έχεις να κάνεις για να πετύχεις το λουκ είναι να "απομονώσεις" το επάνω μέρος των μαλλιών σου και να το κρατήσεις ψηλά επάνω και αφού το χτενίσεις καλά να "πέρασέ" το στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου και στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα.

Τα μπροστά να είναι στριφογυριστά: τα στριφογυριστά μαλλάκια είναι must φέτος και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την τάση και να στριφογυρίσεις τα μπροστινά σου τσουλουφάκια και να τα στερεώσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Τα υπόλοιπα μαλλάκια σου πρέπει να είναι πιασμένα προς τα πίσω τα μισά τουλάχιστον και έτσι έχεις γρήγορα και εύκολα το πιο σέξι λουκ της σεζόν! 

 

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ