Κάνε το ίσιωμα σου να κρατήσει διπλά! | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
0:00
3/3/2010

Κάνε το ίσιωμα σου να κρατήσει διπλά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε πώς το ίσιωμα σου θα κρατήσει διπλά!
Μάθε πώς το ίσιωμα σου θα κρατήσει διπλά!
Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το ίσιωμα σου να κρατήσει παραπάνω, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα; Σγουρά ή σπαστά , διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να διατηρήσεις τα ίσια μαλλάκι σου για πολύ περισσότερο , χωρίς κόπο απλά εφαρμόζοντας ορισμένες απλές συμβουλές.

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το ίσιωμα σου να κρατήσει παραπάνω, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα;  Σγουρά ή σπαστά , διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να διατηρήσεις τα ίσια μαλλάκι σου για πολύ περισσότερο , χωρίς κόπο απλά εφαρμόζοντας ορισμένες απλές συμβουλές.

Ειδικά προϊόντα:  για τέλειο ίσιωμα που διαρκεί!  Το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό θα ενεργήσει σε βάθος στην τρίχα σου έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στέγνωσε τα: το βασικότερο ίσως βήμα για να διατηρηθούν τα μαλλιά σου ίσια πολύ περισσότερο δεν είναι άλλο από το στέγνωμα. Στέγνωσε τα μαλλιά σου καλά, με το πιστολάκι ή την πετσέτα σου και μετά χρησιμοποίησε το ισιωτικό σου για να πετύχεις το χτένισμα σου, γιατί αν προσπαθήσεις να ισιώσεις τα βρεγμένα ή έστω νωπά μαλλιά, σίγουρα θα απογοητευτείς με το αποτέλεσμα. 

Στέγνωσε καλά τα μαλλάκια σου αν θες να διατηρηθούν ίσια για πολύπερισσότερο!
Στέγνωσε καλά τα μαλλάκια σου αν  θες να διατηρηθούν ίσια για πολύ περισσότερο!

Μη βιάζεσαι: αποφάσισες να ισιώσεις το μαλλί σου 5 λεπτά πριν πας για καφέ και πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει; Λάθος! Έχε υπόψη σου ότι και τα μαλλάκια σου επηρεάζονται από την ψυχολογία σου, τη βιασύνη σου και  το άγχος σου. Μην περιμένεις η τρίχα σου να ισιώσει και να κρατήσει αν δεν το κάνεις σωστά. Έτσι, χαλάρωσε και θα δεις τα μαλλάκια σου πιο ίσια από ποτέ!

Χώρισε τα: μαλλάκια σου σε μέρη έτσι ώστε να μπορέσεις να τα ισιώσεις καλύτερα αλλά και έτσι ώστε να κρατήσουν περισσότερο. Μην περιμένεις να ισιώσουν σωστά αν παίρνεις πολλές τούφες μαζί. Προσπάθησε να τα χωρίσεις σωστά για ένα γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα.

Ο καιρός παίζει ρόλο: οι καιρικές συνθήκες παίζουν τεράστιο ρόλο όταν πρόκειται να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Η βροχή και ο αέρας αλλά κυρίως η υγρασία δεν επιτρέπουν στην τρίχα σου να παραμείνει ίσια για μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να"σπάει" με αποτέλεσμα να συμβαίνει το ίδιο και στα νεύρα σου.

Το σέρουμ και τα μάτια σου: αφού ολοκληρώσεις το δύσκολο έργο του να κάνεις ίσια τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα με το κατάλληλο σέρουμ που προστατεύει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα αλλά και θα έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρηθούν ίσια τα μαλλιά σου από 2 έως 4 μέρες τουλάχιστον!

Βούρτσα τέλος: δεν είπαμε να μη χτενίζεις τα μαλλιά σου αλλά προσπάθησε να αποφύγεις το καθημερινό βούρτσισμα που ταλαιπωρεί την τρίχα σου αλλά κυρίως την κάνει πιο λιπαρή με αποτέλεσμα το ίσιωμα σου να "χαλάει"πολύ πιο εύκολα!

Ακολούθησε αυτά τα απλά βηματάκια και θα δεις το ίσιωμα σου να διαρκεί και τα μαλλάκια σου να είναι σούπερ περιποιημένα για πολύ περισσότερο!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ