Κάνε ψηφιακή περμανάντ όπως οι σταρ | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
0:00
21/11/2011

Κάνε ψηφιακή περμανάντ όπως οι σταρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε τα πάντα ια την ψηφιακή περμανάντ!
Μάθε τα πάντα ια την ψηφιακή περμανάντ!

Θέλεις να μοιάσεις στα διάσημα κορίτσια και να έχεις μαλλάκια ανάλαφρες μπούκλες που θα ζήλευε και η Κέιτ Μίντλετον; 

Θέλεις να μοιάσεις στα διάσημα κορίτσια και να έχεις μαλλάκια ανάλαφρες μπούκλες που θα ζήλευε και η Κρίστεν Στιούαρτ; Τότε δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιούν οι σταρ για τέλειες, ανάλαφρες boho μπούκλες και να λάμψεις χωρίς προηγούμενο! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Digital perm ή αλλιώς ψηφιακή περμανάντ την επαναστατική τεχνολογία που κάνει τα μαλλάκια σου ανάλαφρες μπούκλες!

Το στιλ: έχεις σίγουρα δει και ακόμη πιο σίγουρα θαυμάσει τις μπούκλες της Βικτώρια Μπέκαμ και της Κρίστεν Στιούαρτ αλλά και της Κέιτ Μίντλετον που αν και στην κορυφή του κεφαλιού τα μαλλάκια είναι στρωτά ίσια και λεία προς το τελείωμα τους και καθώς πλησιάζουμε προς τις άκρες.

Τι είναι η μέθοδος Digital Perm; πρόκειται για μια τεχνική που ξεκίνησε από την Ιαπωνία και τώρα εφαρμόζεται και στην Μεγάλη Βρετανία, για κύμα με όγκο που χαρίζει στο μαλλάκι ανάλαφρες, χαλαρές και κυματιστές μπούκλες μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Πώς γίνεται; Οι τούφες "τυλίγονται" σε ρόλεϊ σε διάφορα μεγέθη – έτσι ώστε να είναι δυνατόν να γίνουν ανάλαφρες μπούκλες ή πιο "σφιχτές"- κάτι που η απλή και γνωστή σε όλες μας περμανάντ δεν μπορούσε να προσφέρει. Το κάθε ρόλεϊ συνδέεται μέσω ενός καλωδίου με ένα μηχάνημα που ελέγχει ψηφιακά την θερμότητα και έτσι δημιουργεί την αντίστοιχη μπούκλα.

Έτσι γίνεται η διαδικασία της Digital Perm για σέξι boho μπούκλες!
Έτσι γίνεται η διαδικασία της Digital Perm για σέξι boho μπούκλες!

Ακόμη η Digital Perm όπως έχει επικρατήσει ο όρος, μπορεί να βοηθήσει και εκείνες που έχουν πολύ σγουρά μαλλιά με μπούκλα "δαχτυλίδι" και θέλουν να αποκτήσουν ένα πιο χαλαρό και ανάλαφρο λουκ. Η συγκεκριμένη τεχνική κρατάει μέχρι 4 μήνες και μπορέι να επαναληφθεί χωρίς να καταστρέψει την τρίχα σου.

Μόνο τις άκρες παρακαλώ:  η λύση αυτή της ψηφιακής περμανάντ όπως θα την ονομάζαμε, μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιο σημείο θέλουμε δηλαδή για παράδειγμα αν θέλουμε να πετύχουμε το ανάλαφρο κύμα στο τελείωμα (από το αυτί περίπου και κάτω) η διαδικασία γίνεται σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Για ανάλαφρο "κύμα" στο σπίτι: αφού λούσεις τα μαλλιά σου, χώρισε ο κεφάλι σου ανά τομείς και τούφες. Τύλιξε μια-μια κάθε τούφα χωριστά με ρόλεϊ μεσαίου μεγέθους (όχι μικρού γιατί η μπούκλα θα γίνει πολύ έντονη) και άρχισε να τυλίγεις όχι από επάνω αλλά από κάτω προς τα επάνω έτσι ώστε για να πετύχεις το λουκ χωρίς την τεχνολογία Digital Perm- που δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα- αρκεί να αρχίσεις το τύλιγμα ανάποδα και από το αυτί και κάτω!

"Σφράγισε" το αποτέλεσμα αφού αφαιρέσεις τα ρόλεϊ με αρκετή λακ για δυνατό κράτημα και έχεις έτοιμες τις μπούκλες της Κρίστεν Στιούαρτ και των άλλων διάσημων κοριτσιών σε χρόνο dt! 

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ