Η Chiara Ferragni αποδεικνύει ότι τα mermaid hair είναι το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ μαλλιών | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:00
11/7

Η Chiara Ferragni αποδεικνύει ότι τα mermaid hair είναι το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ μαλλιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το "Mermaid look" ή αλλιώς "Boticelli hair" σηματοδοτεί την επιστροφή του αναγεννησιακού στυλ

Από την Chiara Ferragni μέχρι την επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier Couture, τα μαλλιά με τα πιο μοντέρνα αναγεννησιακά απαλά κύματα είναι το απόλυτο στυλ του καλοκαιριού.

Πώς να κάνεις το signature updo της Jennifer Lopez, σύμφωνα με τον κομμωτή της

 

Τo Mermaid look, ή αλλιώς Boticceli hair θυμίζει το εφέ που αποκτούν τα μαλλιά από το θαλασσινό νερό. Η έμπνευση, ωστόσο, είναι περισσότερο αναγεννησιακή, και στην πραγματικότητα θυμίζει τα μακριά μαλλιά της Αφροδίτης που ζωγράφισε ο Sandro Botticelli. Τα Botticelli Hair, το όνομα των οποίων δημιουργήθηκε από τον Tom Smith, τον κομμωτή των celebrities και creative director του Evo Hair, είναι σπαστά μαλλιά, με πολύ απαλή υφή και ρομαντικά χαλαρή διάθεση.

Πρόσφατα, τα θαυμάσαμε στην Chiara Ferragni, η οποία επέλεξε να κάνει για την επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier στο Paris Haute Couture φθινόπωρο χειμώνας 2022 2023, με μια αιθέρια εμφάνιση σε αποχρώσεις πούδρας, όπου τα χείλη έγιναν οπτικά μεγαλύτερα με το τεχνική "overline", τα μάτια της χρωματισμένα με ροζ και ασημί glitter και είχε τέλεια και πυκνά φρύδια. 

O Andrea Soriga αναδημιουργούσε το τέλειο αναγεννησιακό στυλ με ένα συνδυασμό λάγνου και αιθέριου. Ο hair stylist δημιούργησε τους απαλούς κυματισμούς παίζοντας με τις υφές και σταθεροποιώντας προϊόντα και στη συνέχεια σταματώντας τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ