Γύρισες από την παραλία; Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να λουστείς! | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:20
17/6/2018

Γύρισες από την παραλία; Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να λουστείς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σου φαίνεται υπερβολικό να μείνεις με το αλάτι στα μαλλιά σου γυρνώντας από τη θάλασσα; Κι όμως, πολλές γυναίκες έχουν ξεκινήσει να ακολουθούν αυτή την τακτική και μάλιστα για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την καλοκαιρινή εμμονή των fashionistas με το φυσικό salty hairstyle!

Πρόκειται για μία μόδα που τα τελευταία χρόνια έχει βρει φανατικές υποστηρίκτριες οι οποίες έχουν καταφύγει στη χρήση μιας σειράς ειδικών προϊόντων με αλάτι προκειμένου να πετύχουν το «θαλασσινό» αποτέλεσμα ακόμα και τον χειμώνα.

Μιλάμε για τα ανέμελα, σπαστά μαλλιά με όγκο τα οποία μοιάζουν εντελώς φυσικά, με το άρωμα του αλατιού να δίνει αυτό το κάτι παραπάνω, τα οποία πρώτα βράχηκαν με θαλασσινό νερό και αργότερα στέγνωσαν στον ήλιο.

Και γιατί να χρησιμοποιείς ειδικά προϊόντα όταν μπορείς να πετύχεις το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα με το μπάνιο στη θάλασσα;

Το μυστικό είναι στο αλατόνερο. Αν δεν αντέχεις να μείνεις άλουστη μετά το θαλασσινό σου μπάνιο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, υπάρχει κι άλλη λύση: Να βρέξεις τα μαλλιά σου με νερό που έχεις πάρει από την θάλασσα!

Ραντίζεις τα μαλλιά σου, τα ανακατεύεις άτσαλα με τα δάχτυλά σου και τα αφήνεις να στεγνώσουν χωρίς να βάλεις βούρτσα.

Το αποτέλεσμα θα είναι σα να γύρισες μόλις από την παραλία!

Αν δεν είναι αυτό sexy look, τότε ποιο;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ